Subaru bokszer köré épített motorkerékpárt magának

Új-Zélandon egy férfi a fejébe vette, mi lenne, ha egy Subaru bokszermotorja köré építene motorkerékpárt magának. A mű elkészült, és szerintünk teljesen kiérdemli a Madboxer nevet.

Marcel van Hooijdonk elég elszánt ahhoz, hogy véghez vigye álmát, és ha arról álmodott, hogy neki Subaru-motorral hajtott motorkerékpárja lesz, akkor meg is építi magának. Az új-zélandi gépész férfi akkurátusan fogott hozzá a munkához, hiszen előbb gondosan megtervezte a gépet 3D-ben, és engedélyeztette is a terveket a helyi közlekedési hatóságokkal, nehogy kárba vesszen a munkája.

Majd fogta egy Subaru bokszermotorját, és köré építette a motort. A 2,5 literes négyhengeres turbóval 250 lóerőre és 339 Nm nyomaték leadására képes, és hozzá egy japán gyártmányú kétfokozatú automata sebességváltót kapcsolt. Az egyoldalú lengőkarral és spéci kormányművel szerelt, több mint 300 kilogrammos motorra Buell fékeket szerelt.

Nemcsak a hajtása, hanem a kinézete is egyedi ennek a motorkerékpárnak, aminek az építése öt évet vett igénybe, és ami szerintünk teljesen jogosan kapta a Madboxer nevet.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon