A Superb mindig is kapható volt összkerékhajtású változatban, de csak most először kínál belőle igazán szabadidős stílusú kivitelt a Škoda. A Scout változat tökéletes, ha megemelt autót szeretnél, de nem kérsz az SUV-kből.

Az Audi A6 allroad quattro és a Volvo V70 Cross Country óta tudjuk, hogy a kombiknak jól áll a szabadidős külső. Az eltelt idő alatt más gyártók is bemutatták a saját kirándulós kombijukat, a legutóbb a Škoda csatlakozott ehhez a kategóriához. A Superb harmadik generációjának ráncfelvarrott kiadásából itt a Scout kivitel.

A Škoda tervezői a kategória jól bevált receptjét követték,

azaz fekete műanyag burkolattal látták el a küszöböket és a kerékjárati íveket. A Superb minden változatán megújult lökhárítók aljára pedig fémszínű borítás került, amivel az igazi terepjárók kartervédő lemezét idézik. A ráncfelvarrás óta a fényszórók és a hátsó lámpák is újak.

A vontatásra is kiváló Škoda csak a kínálat legerősebb motorjaival rendelhető, a 190 lóerős kétliteres dízellel és a 272 lóerős, szintén kétliteres benzinessel választhatod a Kodiaq helyett.

Ez is érdekelhet:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon