Száguldó BMW M8-ba talált be a golflabdával csaknem 300 méterről
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A golfsport rekordjai talán nem túl izgalmasak, de ha arról van szó, hogy betalálnak-e egy száguldó BMW M8 Competition kabrióba egy golfütéssel, azt máris látnunk kell.

Guinness-rekordot döntött az a profi golfozó, akinek egy mellette elszáguldó BMW M8-ba sikerült betalálnia a labdával. Nem gondoltuk volna, hogy ennek a kategóriának volt már világrekordja, amit 2012-ben állított fel Jake Shepherd golfozó, az autót akkor David Coulthard vezette, és a 273 yardos, azaz csaknem 250 méteres távolságot kellett most megdönteni.

David Coulthard így fogta be a golflabdát az SLS AMG-vel:

Marcus Armitage profi golfozó vállalkozott a feladatra, a BMW-be pedig a brit túrakocsi-bajnok Paul O’Neill ült, és végül 303 yardos, azaz 277 méteres távolsággal sikerült megdönteniük a korábbi világrekordot.

Az M8 Competition kabriónál aligha találtak volna jobb autót a mutatványhoz, hiszen elég hosszú ahhoz, hogy nagy felületet adjon a célba találáshoz, és elég gyors is, ha korrigálásra van szükség.

Armitage és O’Neill remek párost alkottak, és bár az elején majdnem sikerült a találat, még nem volt elég a rekordhoz. A 303 yardos eredményt végül a Guinness hitelesítette, ezzel hivatalosan is megdőlt a korábbi rekord. David Coulthard szerintünk a videót látva alig várja, hogy kapjon egy AMG GT-t a visszavágóhoz.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.