Egy Ferrari 488 GTB már önmagában is csodálatos sportautó, de a Novitec úgy gondolta, hogy egy kategóriával feljebb is megállná a helyét, és ennek érdekében nem féltek alaposan átalakítani. Az N-Largo kivitel minden téren feljebb teszi a mércét.

Szinte teljesen új karosszériát szabott a 488 GTB számára a Novitec. Nem mintha a Ferrari szériaváltozata ne lenne elég vonzó, de az biztos, hogy még dögösebb lett, miután az első és hátsó sárvédőket is kiszélesítették, és alájuk 22 colos kerekeket tettek.

A 14 centis szélesítéshez pedig 3,5 centis ültetés is járt, amivel együtt már végképp szuperautós kiállású lett a 488 GTB. Persze a használhatósága is megmaradt, hiszen elérhető hozzá egy olyan készlet, ami gombnyomásra megemeli az orrát, hogy átkelhessen a fekvőrendőrön.

A vadabb külsőhöz pedig izmosabb motor is járt, ezért a 3,9 literes, biturbó V8-as teljesítményét 670-ről 772 lóerőre növelték. A tuningolt Ferrari ezzel a széria 3 helyett 2,8 másodperc alatt futja le a százas sprintet, és 342 km/óra már elég jól hangzik a végsebességnek.

Annak ellenére, hogy a Novitec tuningja elég jól sikerült, nem fog egy ilyen 488 GTB N-Largo szembejönni veled az utcán, mert összesen 22 darabot készítenek belőle, a felét kupé, a másik felét pedig Spider karosszériával, így várhatóan az értékét is jól őrzi majd.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon