Óriási sikert aratott a Honda 2017-ben bemutatott elektromos koncepcióautója, és hamarosan megismerhetjük a gyártáshoz egy lépéssel közelebb álló változatot is. A legutóbb közzétett képen látszik, hogy a futurisztikus műszerfal is valóra válhat.

Nagyon eltalálta a formáját a Honda annak a tanulmányautónak, amit 2017-ben a frankfurti autószalonon állított ki. A bájosan retró stílusú Urban EV az első generációs Civicet idézi, de a technikája modern, tisztán elektromos hajtással, és a sikere nyomán a Hondánál úgy döntöttek, hogy amint lehet, gyártásba adják az autót.

A véglegeshez egy lépéssel közelebb álló prototípust idén a genfi autószalonon leplezik le, és folyamatosan csepegtetik róla az információkat. Most a műszerfaláról osztottak meg egy képet, amiről kiderül, hogy a korábbi tanulmányautó futurisztikus berendezése részben gyártásba is kerülhet.

Abban az otthonos belsőt teljes szélességében egy hatalmas képernyő töltötte ki, és ha pontosan ilyen nem is lesz az új Hondában, de nagyon hasonló a három kijelzőből álló műszerfal. A kormánykerék mögötti képernyő mutathatja a sebességet és a menetadatokat, a másik kettőre további információ, zene vagy térkép kerülhet.

A képet kinagyítva azt is láthatod, hogy a sávelhagyásra figyelmeztetés vagy a fűthető kormánykerék sem hiányzik majd az elektromos Hondából, és ott egy ábra is az autóról, ami végül praktikus ötajtós lesz, az orrán lévő töltőcsatlakozóval. Már csak két hetet kell várnunk, hogy még többet megtudjunk az utóbbi idők legmenőbb Hondájáról.

Ez is érdekelhet:

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon