Szinte világít a sötétben ez az Alfa Romeo 4C

A legdrágább autókhoz szinte bármilyen színt lehet kérni, és amikor a gyári megoldás nem elég feltűnő, akkor kapnak teret a tuningcégek. A Pogea Racing olyan zöldet kevert ki ehhez az Alfa Romeo 4C-hez, amivel garantáltan nem marad észrevétlen.

Szédítő formájával, szénszálas szerkezetével és középmotoros felépítésével az 4C minden sportkocsi-rajongó álmai közé tartozik, de ha nem az Alfánál megszokott pirosban kérjük, akkor a vártnál szerényebbek a lehetőségeink. A Pogea Racing, ahol matt szürkében már elkészült a minden eddiginél izmosabb Nemesis, most elég feltűnő darabot alkotott.

A Pogea Racing korábbi ügyfele fehér színben rendelte a Centurion névre keresztelt típust, de úgy gondolta, hogy az nem elég látványos, ezért ismét munkával bízta meg a céget. Olyan élénk zöldet kevertetett ki, amit a vadonatúj Aston Martin Vantage színe ihletett, és ami több gyöngyház réteg felvitelével szinte már világít a sötétben.

Mivel az eredetileg készített 4C belseje piros volt, ezért azt is át kellett alakítani, a kárpitokat hasonló zöld színűre cserélték, amit éppen a Lamborghini kínálatában találtak meg. Az 1,75 literes turbós motort is megerősítették, 240-ről 337 lóerőre növelték a teljesítményét, az egyedi felnikkel és ültetett futóművel bomba kis gépet alkottak belőle.

Nézd meg matt szürkében is:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon