Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ügyetlenül, agresszíven vagy röhejesen vezető oroszokról készült videókkal már Dunát lehetne rekeszteni, így teljesen váratlanul ért minket a következő felvétel, amin szintén oroszok vezetnek, szintén szokatlanul, és úgy, ahogy még mi sem láttuk.

Az oroszok nem csak autókat szétrúgni tudnak nagyon, de ahhoz is értenek, hogyan kell egy ősrégi technikát a legújabb fejlesztésekkel keresztezni úgy, hogy abból valami egészen jó süljön ki. Az átalakított Opel Vectra láttán felmerült bennünk, hogy talán nem teljesen véletlenül terjedhetett el az angolul viccesen beszélő, de még papírnehezéknek is Nobel-díjat használó orosz tudós toposza, hiszen az iPadről irányítható autót látszólag pusztán szórakozásból dobták össze, amolyan hétvégi unaloműzés gyanánt.

A videó végén diszkréten elfüstölő motorból arra következtetünk, hogy a módszer még nem tökéletes, és talán még Oroszországban sincs olyan korrupt hivatalnok, aki egy ilyen járműre kiadná a forgalmi engedélyt, de a távirányítós Vectra még a szovjet házi gyártású autók között  is előkelő helyet foglalna el.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.