Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Dodge Hellcat modellek kompresszoros V8-asával szerelt Ram Rebel pick-up bármilyen terepen képes 160 km/órával száguldani, és ezt már ránézésre is könnyen elhisszük róla.

A hatkerekű változattal feltűnést keltő Ford F-150 Raptor egy csapásra háttérbe került, miután a Dodge is bemutatta saját brutális pick-upját. Míg ugyanis a Ford a downsizing jegyében egy 3,5 literes, turbós V6-ost szerelt a Raptor orrába, addig a Dodge nem átallt egy jó nagy V8-ast tenni a Ram csúcsmodelljébe. Méghozzá nem akármilyen V8-ast: arról a 6,2 literes, kompresszoros erőforrásról van szó, amivel a Dodge Charger SRT Hellcat a legerősebb limuzinnak számít a világon.

A teljesítményét ez esetben visszavették a 707 lóerőről, de az 575 lóerő is bőven elég ahhoz, hogy 125 lóerővel felülmúlja a Fordot, és egyszerűen mindenre képes legyen. A módosított nyolcfokozatú automatával, nagyobb kerekekkel, vaskosabb abroncsokkal, megerősített futóművel és hosszabb rugóutakkal ellátott Ram Rebel TRX a készítői szerint bárhol képes 160 km/órával száguldani, legyen az épített út vagy homokos terep. A hangja egyszerűen ördögi, hallgasd csak meg a videón. Csupán egy baj van vele: nem ígérik, hogy gyártásba kerül.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.