Ez a videó valószínűleg elad majd néhány Teslát a tengerentúlon
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy Tesla-tulajdonos frissítette a kocsija robotpilótáját a legutóbbi verzióra, aztán megkérte, hogy induljon el San Franciscóból Los Angelesbe.

Ez önmagában annyira nem nagy szám, hisz a Waze-be mi is be tudunk pötyögni egy úticélt, sőt, az adaptív tempomatot és a sávtartót is be tudjuk kapcsolni. Hősünk autója viszont a nagyjából 600 kilométeres utat teljesen önállóan, emberi beavatkozás nélkül tette meg, amiről készült egy látványos timelapse videó.

A volán mögött ücsörgő hősünk saját bevallása szerint csak egyszer fogta meg a kormányt, amikor az előtte haladó kikerülte az útra került törmeléket, de a Tesla ezt a helyzetet is megoldotta.

Persze, láttuk már a Tesla autopilotját működésben, de ez a trip annyira látványos demonstráció, hogy mindenképpen érdemes rápillantani.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a kísérletet kétszer kellett megszakítani, a jármű akkumulátorát ugyanis tölteni kellett, de ez sem lehetett egy hatalmas művelet, a nyugati parton ugyanis nem nagy kunszt gyorstöltőt találni.

Az autózás múltja is lehet legalább ennyire látványos:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.