Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Fangio de Baets csokoládékészítő mester Bruges-ben, és azon kívül, hogy szereti személyesen kiszolgálni a vásárlóit, a szállodák séfjeihez is saját maga viszi el a termékeit. Egy Tesla Model X-szel megy, ami nemcsak azért jó, mert tisztán elektromos hajtású, hanem valami más miatt is.

Bruges, más néven Brugge hangulatos város Belgiumban, amit ha máshonnan nem, Colin Farrell filmjéből biztosan ismersz. Belgium a csokoládéjáról is ismert, és Fangio de Baets manufaktúrája nagy népszerűségnek örvend a városban. A csokoládékészítő mester egy Tesla Model X-szel hordja ki a termékeit a szállodákhoz, és most azt is megtudtuk, hogy a száraz lábbal való beszálláson kívül mire lehet még jó az elektromos hajtású autó távirányító mobilalkalmazása.

Nincs többé szükség hűtődobozra, vagy arra, hogy árnyékban parkolják le az autót, hiszen az okostelefon segítségével az akkumulátorról mindig működtethető fedélzeti klímaberendezés pontosan 15 és 18 Celsius fok közé állítja be az utastér hőmérsékletét, a csokoládé ilyenkor a legjobb. Ha valaki, akkor Fangio biztosan tudja.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.