Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Mission: Impossible hetedik részének forgatásán készült felvételek szerint folytatódik az együttműködés a BMW-vel, Tom Cruise a márka több modelljében is feltűnik.

A Norvégiában felvett hajmeresztő jelenet után Rómában folytatódik a Mission: Impossible folytatásának forgatása, ezúttal az autós üldözéses jeleneteken a sor.

az előző részben látott, de már ajtók nélküli M5-ben. A kamerás autó is külön érdekesség, a stáb egy matt feketére fóliázott Nissan GT-R-t is használ erre a célra.

Egy másik jelenetben már egy olasz rendőrségi színekbe öltözött, jócskán összetört BMW szerepel. Nem leselejtezett rendőrautóról, hanem a legújabb 3-as sorozatról van szó,

Cruise később feltűnik egy rendőrségi BMW motorkerékpáron, és egy rikító sárga Fiat 500-asba is bepréseli magát Hayley Atwell mellé,

Nem ma kezdődött a Mission: Impossible és a BMW kapcsolata. 2018-ban az Utóhatásban a legújabb M5 és a 7-es sorozat mellett egy E28-as 5-ös is feltűnt, 2015-ben a Titkos nemzetben az M3 kapta a főszerepet, de a legérdekesebb 2011-ben a Fantom protokoll koncepcióautója volt, ami már az i8-at vetítette előre.

(Képek: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.