Tom Hanks tényleg kap egy Kispolszkit
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Addig poénkodott a Kispolszkival a hazánkban forgató Tom Hanks, hogy végül tényleg kap egyet. A Twitterre feltöltött képek nyomán egy igazival ajándékozza meg a lengyel város, ahol egykor gyártották a kiskocsit.

Olyan izgatott vagyok, itt az új autóm! – írta Tom Hanks egy Kispolszki kilincsét markolva, és ezt olyan jó poénnak tartotta, hogy háromszor is elsütötte a Twitteren, amíg Magyarországon forgatott. A budapesti utcákon parkoló egérkamionok után pedig tényleg lesz egy sajátja Hanksnek.

Tom Hanks on Twitter

Tom Hanks on Twitter

Tom Hanks on Twitter

Bielsko-Biala egy százhetvenezres város Lengyelország déli részén. 1973. június 6-tól itt gyártották az 1972-es torinói autószalonon bemutatott Fiat 126-ot, amiből 2000-ig összesen 3 318 674 példány készült.

A városiak pedig kitalálták, ha már ennyire odavan Hanks a Kispolszkiért, akkor ajándékba adnak neki egyet. Már ki is választották a példányt, ami jelenleg kissé romos állapotban van, de hamarosan felújítják, mielőtt átadnák neki. Még arra is ügyeltek, hogy 1974-es évjáratú legyen a Polák, így Hanks az USA-ban is forgalomba helyezheti veteránautóként, és akkor már nem csak a kilincset markolva pózolhat vele.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.