Nagyon-nagyon közel került a visszatéréshez Robert Kubica.

A McLarenhez hasonlóan a Williams sem fut nagy idényt 2018-ban (sem), ráadásul az egyik pilótájuk, nevezetesen Lance Stroll le is léphet az apja és csapata által megvásárolt, új Force Indiához a Racing Pointhoz:

„Nem tudjuk, mikor, de minden bizonnyal a Force Indiához fog igazolni, miután az édesapja átvette a csapatot. Mindkettőjüknek sok sikert kívánunk, de semmi sem fog történni azon kívül, hogy egy pilóta elmegy, és egy másik foglalja el a helyét.”

A Williams F1-es helyettes csapatfőnöke, Claire Williams pedig azt is elárulta, hogy ki ülhet Stroll helyére:

*A 33 éves lengyel jelenleg a Williams teszt- és tartalékpilótájaként segíti az istálló és a versenyzők munkáját. 

Kubica pedig egy kicsit le is lőtte a poént, egy Twitter-bejegyzésben közölte, hogy hamarosan jó hírekkel jelentkezik – posztját azóta törölte.

Az biztos, hogy vele rutin érkezne a csapathoz, viszont pénz az nem, ami eléggé fontos tényező az istálló életében, főleg most, amikor a rengeteg pénzt hozó Martini kiszáll a Williams mögül:

„A jelenlegi helyzetben, ahol minimális a szponzori támogatás, lehetetlen fennmaradni független csapatként, fizetős pilóták nélkül. Nagyon keményen dolgozunk azért, hogy anyagilag helyre álljunk, és ismét tapasztalt pilótákat tudjunk igazolni. Ez komoly célunk 2019-re.”

Eközben meg...

(Fotó: Twitter)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon