Új logója lett a Kiának, látványos drónshow-val mutatták be
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Megújul a Kia márka, és ennek első lépéseként új emblémára váltanak, amit tűzijátékos drónparádéval mutattak be, ezzel egy Guinness-rekordot is megdöntöttek.

Lendületben van a Kia, és tovább folytatja a hódítást, ennek következő állomásaként teljesen megújul az arculata. A Kia Motors jelenlegi logója 1994 óta van használatban, a hagyományos oválba zárt feliratot most egy frissebb, modernebb betűtípussal írt változat váltja fel. A logóhoz új szlogent is kitaláltak, ez a „Movement that inspires”.

A Kia korábbi logója 1994 óta volt használatban, 2012-től egy kisebb ráncfelvarrással, megérett a cserére

Az új logó egyszerűbb, modernebb, ez kerül mostantól a sorozatgyártású autókra is

Az igazán nagy áttörést nálunk a cee’d és a hétéves garanciája jelentette, de azóta sem lassít a márka, olyan izgalmas modelleket hozott ki, mint a ProCeed és a Stinger, és mára egészen figyelemreméltó a hibrid és elektromos kínálata.

Az új logónak látványos, drónos-tűzijátékos bemutatót tartottak,

a dél-koreai Incheon felett összesen 303 fényrakétával szerelt drón mutatott be különböző alakzatokat. A mutatvány önmagában is Guinness-rekordot ért, a legtöbb, egyszerre, egy helyen tűzijátékot kilövő, vezető nélküli drón rekordját döntötték meg vele.

és most itt az ideje, hogy a Kia autóira, kereskedéseire és levélpapírjaira is felkerüljön. A márka átalakulásának további részleteit, például azt, hogy milyen újdonságokkal készülnek a jövőre, csak január 15-én jelentik be.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.