Még nem tudni, hogy eljut-e hozzánk, de már újabb változatban is bemutatta nagyméretű szabadidő-terepjáróját a Volkswagen. Detroitban leplezik le az Atlas R-line kivitelét.

Az Egyesült Államokban a nagyméretű szabadidő-terepjáróké a piac, ezért a Volkswagen is elkészítette a sajátját, amit Atlas néven mutatott be. A Touareg nagytestvére tényleg elég méretes lett, hiszen öt méter hosszú és két méter széles, vagyis nagyjából akkora, mint egy Audi Q7-es.

Detroitban az autószalonon pedig már a sportos kivitele mutatkozik be. Az R-line változatot az eltérő lökhárítóiról és a 20 colos könnyűfém kerekeiről ismerheted fel, és így máris jobban néz ki az Atlas. A motorokon nem változtattak, továbbra is 2 literes, négyhengeres, turbós benzines kérhető 238 lóerővel, vagy 3,6 literes V6-os szívómotor 280 lóerővel. A nyolcfokozatú automata sebességváltó széria, az összkerékhajtás pedig opció.

Egyelőre csak két kontinensen biztos az új modell forgalmazása: az Egyesült Államokban Atlas, Kínában pedig Teramont néven árulják majd az autót. Később a Közel-Keleten és Oroszországban is bevezetik, de egyáltalán nem biztos, hogy attól nyugatabbra is kapható lesz majd.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon