Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Multivan és a Crafter után a Volkswagen legkisebb kisbuszából is elkészült a lakóautó-változat. A Caddy California két személyre ágyat és egy minikonyhát is kínál.

Generációk óta készít lakóautót a Transporter alapjára a Volkswagen, és nemrég a nagyobb Crafter is kijött hálószobás kivitelben.

Most a német márka legkisebb haszonjárművén volt a sor, a Caddy nemrég megjelent új generációja friss formát és modern műszerfalat kapott, és a lakható változata is kiérdemelte a California nevet.

később egyébként a 4,85 méteresre nyújtott változatban is kijön a California. Még a rövid modell is elég nagy ahhoz, hogy a hátsó ülések ledöntése után 198 centi hosszú, 107 centi széles ágyat hajthassunk ki benne.

ahol egy 1,85 kilogrammos gázpalackról táplált lángon készíthetjük az ebédet az autó mögött állva. Mivel a csomagtérajtó felfelé nyílik, ezért még az esőtől is védett az autó mögötti terület.

A Caddy California sátorrendszere moduláris, ezért egy alvóhelyet is lehet hozzá csatolni, ahol még ketten elférnek. Az autóban alvók pedig az 1,4 négyzetméteres üvegtetőn nézhetik a csillagokat.

a vezető elé 10 colos műszeregység és ugyanekkora érintőképernyő került. A Volkswagen egy okostelefon-alkalmazást is fejlesztett hozzá, az elérhető kempingekkel és más hasznos infókkal.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.