Will Smith emeletes lakókamionjában moziterem is van

A legtöbb hollywoodi színészhez hasonlóan Will Smith is lakóautóban él a forgatások alatt, és nem is akármilyenben: a 22 keréken gördülő kamiont emeletes otthonná lehet alakítani, amiben moziterem is van.

The Heat a neve annak a lakóautónak, ami tulajdonképpen egy kamion, és a pótkocsiját emeletes lakótérré lehet alakítani. A 16,7 méter hosszú jármű vontatmányát egy hidraulikus szerkezet segítségével egy métert lehet megemelni, ezzel az emeleten egy dolgozószobát és egy harminc főt befogadni képes vetítőtermet lehet kialakítani. Nem semmi, igaz?

Az alsó szinten egy teljes méretű konyha és fürdőszoba kapott helyet, ebédlővel és nappalival,

A zuhanyozótól külön kapott helyet a mellékhelyiség, aminek az üvegfalát gombnyomásra lehet elhomályosítani, az ajtók is automatikusan nyílnak.

de még mindig Will Smith tulajdonában van, aki az Ali és a Men in Black 3 forgatása közben lakott benne. A 22 keréken gördülő otthont a hírességek lakóautóira szakosodott Anderson Mobile Estates építette, és 2,5 millió dolláros árával a legdrágábbak közé tartozik a világon.

Az árát indokolja a berendezése: a gránitpultok 200 ezer dollárba, a 14 tévé és egyéb technikai eszközök 125 ezer dollárba, a bőrkanapék 30 ezer dollárba, a fürdőszoba 25 ezer dollárba kerültek.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.