Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az utóbbi években nem a kimagasló árbevételéről volt híres a meki. Itt a bizniszt megmentő csodafegyver!

Valahogy elmúlt a gyorséttermi kaja dicsősége. Sorra jelennek meg a különböző bizarr sztorik a soha meg nem romló sajtburgerről, a törve-zúzva lelépő alkalmazottról, a kizárólag a reklámfotók kedvéért megalkotott Big Macről...

Emellett az üzlet sem dübörög annyira, ami okoz némi fejvakarást a cég nagykutyáinak. A siker érdekében egy kiváló lépést fontolgatnak.

Ha minden jól megy, a jövőben nem fogunk 10:30 után éhesen, csalódottan, kétségbeesve ténferegni az utcákon. A McDonald's tesztelni fogja ugyanis a reggeli speciális kínálatuk egész napos árusítását.

A tesztüzem San Diegóban fog beindulni, így nekünk egy ideig még biztosan várnunk kell erre a pozitív változásra.

Nem célunk természetesen, hogy ódákat zengjünk a gyorséttermek kiváló minőségű ételeiről, de abban egyet tudunk érteni, ami erre az elhatározásra juttatta a multicég vezetőit. Szerintük ugyanis a reggeli speciális kínálatot elkerülte a jelenleg tapasztalható fogyasztási szkepticizmus. Ez a bevételeken is látszik. A 2014-es adatok szerint a mekis értékesítés 25%-át a reggeli kínálatból kaparintották meg.

Ahhoz egyébként, hogy ezt a változtatást végigtolják a nagyjából 14 000(!) éttermen, változtatniuk kell majd a jelenlegi berendezéseiken, azok ugyanis nem elég nagyok ahhoz, hogy egyszerre tudjanak rajtuk hagyományos szendvicseket, illetve a reggelihez szükséges alapanyagokat sütni.

Nézegessetek kiváló mekis termékfotókat!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.