Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A 29 éves Chris Hill-Scott a tech világ egyik legszerencsétlenebb alakja lehet. A brit fickó még 2008-ban megalapította két barátjával, Jon Reynoldsszal és Ben Medlockkal a SwiftKey nevű startupot. A vállalkozás prediktív szövegbevitelű billentyűzeteket fejlesztett, ami akkor újdonságnak számított, de nem volt még nagy piaca.

Chris barátunk rengeteget melózott, amiből elege is lett hamar, állítólag a hosszú munkaidőtől és magát a sok munkától megcsömörlött,

Később viszont némi fordulat következett be a vállaltnál, ugyanis elképesztő ütemben kezdett fejlődni, főleg azután, hogy az Apple 2014-ben engedélyezte az iPhone-okra a nem saját gyártmányú billentyűzetek telepítését.

Főhősünk igazán komoly rossz szerencséje azonban ezen a héten csapta pofán: a két másik társalapító, Reynolds és Medlock bejelentették, hogy

Hill-Scott, aki most a brit kormánynál webfejlesztő, a Twitteren annyit fűzött hozzá a történethez, hogy: "A legnagyobb hiba, amit valaha elkövettem". Aztán privátra állította a fiókját.

(Quartz)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.