Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Persze éppen ezért nem is adják kétfillérért őket, de még kétszáz milláért sem. A főváros eladó ingatlanjainak kínálatában böngésztünk és a keresőt álomtól álomig közé állítottuk. Szájtátás vigyázz, kész, rajt!

Budapest tele van meglepetésekkel és végletekkel; ez a mai ingatlanpiacon sincs másképp. Az Otthontérkép.hu oldalára tévedve a mezei, normál és megengedhető kategóriától úgy döntöttünk, hogy egy rakétakilövéssel megcélozzuk a csillagos eget és körbecsekkoljuk, milyen a fővárosi ingatlanok krémjének tetejére tett koktélcseresznyén megcsillanó Swaroski-opálos tortahab. Íme négy eladásra kínált ingatlan Budapestről, magasélet módra. A legeslegdurvábbat a végére tartogatjuk.

Ilka utca, XIV. kerület

Méret: 1053 m2 + 1580 m2 telek

Irányár: 459 millió forint

Zugló kiemelt részén, a diplomata negyedben található ez az 1922 ben épült, egyedülálló, műemlék jellegű villa a kor egyik leghíresebb építészének tervei alapján. Habár állapotában némileg felújításra szorul, ha a miénk lehetne, mi gond nélkül megtanulnánk egy nap alatt cakumpakk az egész mesterséget.

Magasúti köz, XII. Kerület

Méret: 530 m2 + 120 m2 terasz

Irányár: 490 millió forint

Az adottságait elnézve inkább Magasálet köz lehetne ennek az elképesztően szép ingatlannak a címe. Természetvédelmi terület mellet áll ez a modern-elegáns, kétszintes, mindennel felszerelt luxusház, amihez 8 szoba, 3 fürdőszoba, és 5 WC is tartozik, az uszodáról és a komplett nagylakás méretű teraszról nem is beszélve.

 

Melinda út, XII. kerület 

Méret: 1250 m2 + 2215 m2 telek

Irányár: 620 millió forint

Az épület klasszikus stílusú panorámája fantasztikusan találkozik a modern kialakítással, ahol minden nap a keblünkre ölelhetnénk a Széchenyi hegyet. Az eladásra kínált szerény vityillóban többek között feszített víztükrű úszómedence, szauna, jakuzzi és fitnesszterem található, de természetesen hat kocsis teremgarázs és a kertben további 4 autós vendégparkoló is tartozik hozzá. Hoppácska.

Telki környékén, pontos cím nélkül

Méret: 1060 m2 + 221 m2 erkély, 

Irányár: 850 millió forint

Végezetül ezt a komplett álommanifesztációt nehéz felülmúlni, így inkább csak soroljuk, mi mindent tud a lakás, amibe ha beköltözöl, egy hotelben fogsz lakni. Külső- és belső medence, wellness részleg, infra- és finn szauna, gőzfürdő, jacuzzi, dizájn bútorokkal berendezett tepidárium, fitnesszterem, ping-pong és biliárdterem, darts szalon, meg egy rusztikus kivitelezésű borospince. Ennyi. Mély levegő.

 

(Képek és forrás: Otthontérkép.hu)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.