Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Fél éve kínálják eladásra azt a budai luxusvillát, ahol őrizetbe vették az olajos gyilkosságok egyik gyanúsítottját. Egy videón maga a férfi is látszik, amint feltartott kézzel jön ki a terrorelhárítók felszólítására a villa teraszán.

A terrorelhárítók (TEK) a múlt héten őrizetbe vettek három embert, akiket a 90-es évek olajos gyilkosságaival gyanúsítanak. Egyiküket abban a budai luxusvillában vették őrizetbe, amelyet legalább fél éve hirdetnek eladásra az egyik ingatlanhirdetési oldalon. A XII. kerületi Galántai utcában lévő villa 142 négyzetméteres és 114 millióért hirdetik eladásra.

Az alábbi kép felső részén az ingatlanhirdetés egy részlete látható, az alsó képen pedig a TEK által készített felvétel látható:

A képeken jól látszik, hogy ugyanarról a lakásról van szó.  A budai luxusingatlan egyébként 5 szobás, dupla komfortos és a Globex-házban van van. További képek a luxusingatlanról:

Az alábbi videóban az is jól látható, hogy az egyik gyanúsított feltartott kézzel jön ki egy teraszról, amely feltűnően hasonlít a Galántai utcában található teraszra. Mi nem tudhatjuk, hogy a képen látható gyanúsított kicsoda, és hogy vajon az ő lakása-e a budai ingatlan. Az viszont biztos, hogy az elfogott emberek egyike Portik Tamás, az 1990-es évek olajmaffia-botrányainak egyik kulcsszereplője, akit a Hír TV és a NOL meg nem erősített értesülése szerint az Aranykéz utcai robbantásos merénylet lehetséges felbujtójaként vettek őrizetbe.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.