A szerkesztőségben elszabadult a pokol, a kollégák üvöltöznek, káromkodnak és összecsavart Schmitt Pállal ütik egymást, mindezt azért, hogy egyszer és mindenkorra eldöntsék az egyik legfontosabb kérdést, amit csak kérdezni lehet.

Ez pedig így szól:

Hány éves lesz az, aki a negyedik x-be lép?

Mivel félünk, hogy ebbe előbb-utóbb valaki bele fog halni, és nekünk nincsen Mr. Wolfunk, aki eltakarítsa a hullát, ezért úgy döntöttünk, hogy igaz demokrataként a néphez fordulunk válaszért, a lenti szavazódoboz formájában.

Magyarul te fogod eldönteni, hogy mi a helyes válasz, mi pedig arany pecsétgyűrűvel hitelesített okiratban vállaljuk, hogy a Playeren megjelenő cikkekben ezután így, és csak így fogjuk használni a szóban forgó kifejezést.

Hogy segítsük a döntésedet, szakmailag kiegyensúlyozottan és elfogulatlanul felvázoljuk a két álláspontot, amiért a szemben álló felek gondolkodás nélkül hajlandóak lennének az életüket adni:

  • Az egyik elgondolás szerint az első x az ember életének első tíz évét jelöli, így aki a negyedik x-be lép, az harminc éves lesz. Gergő annyira hisz ebben a hülyeségben, hogy a bizonyítás érdekében még a vizuális atombombát is bevetette:

  • A másik, tökéletesen átgondolt és három egyetemi professzor által leokézott indoklás úgy szól, hogy mivel az x a római tízest jelzi, így aki a negyedik x-be lép, az természetesen negyven éves lesz (persze ezt rómaiul úgy írnánk le szépen, hogy XL, de ez most mindegy, főleg, mert nekünk van igazunk).

Hány éves lesz, aki a negyedik X-be lép?

Szóval kérünk szépen téged, kedves olvasó, hogy segíts dönteni, mert mi már nem bírjuk idegekkel, meg egyébként is nagyon szeretnénk már hazamenni.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon