Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hatalmas, napfényes terek, hangulatos étkező-konyha, valamint lila, világosszürke és sárga színek jellemzik ezt a kedves, makulátlan hipszter lakást a régi zsidó negyedben.

Lokáció

A Dob utca a budapesti régi zsidó negyed egyik legkeskenyebb és legszebb utcája. Idén térköves sétálóutcává (vagyis csökkentett forgalmú izévé) alakítják át, ami enyhe árnövekedést hozhat az itt lévő minőségi ingatlanoknál.

Vizualitás

Az eladásra kínált ingatlan egy napfényes, gyönyörűen felújított saroklakás az Akácfa és Dob utca kereszteződésénél. A lakás hatalmas terekkel rendelkezik, szépen felújított, színeit a lila és világosszürke uralják. Nem is kell hozzányúlni, annyira tökéletes. Nekünk különösen tetszett a gyönyörű étkező-konyha, és az, ahogy a hálószobát leválasztották az egyik nagyszobából.

Ár/érték arány

A lakás 2010-ben teljesen fel lett újítva, egyedi mérésű vízórát és cirkófűtést építettek be. A bejárati ajtó és az ablakok utólagos svéd szigetelést kaptak, a hálószobába hangszigetelés került. A fürdőszoba alapokig vissza lett bontva, ott kábel és csőcsere is történt. A közös költség 17 521 forint. A második emeleti, 83 négyzetméteres lakást 26 millióért hirdetik, közvetlenül a tulajdonostól!

Tetőteraszos az Andrássy úton

Budapest legelegánsabb részén, az Andrássy úton található ez a kiváló adottságokkal rendelkező, 130 négyzetméteres (háromszintes!) nagypolgári lakás, amit a tulajdonosok 200 ezer forintért kínálnak kiadásra.

Lokáció

Az Andrássy út nagyon jó környéknek számít, itt a négyzetméter árak 400-800 ezer forint körül alakulnak. A kiadó lakás az Oktogonon, az egyik narancssárga sarokházban található.

Vizualitás

A lakás bruttó alapterülete 130 négyzetméter, így több bérlő befogadására is alkalmas. Belső berendezésében egységes, elegánsabb vonalvezetés követ. A fürdőszoba világos, ablakos, minőségi burkolatokkal felújított. A lakás különlegessége a belső három szint, és a csodás kis tetőterasz.

Ár/érték arány

A lakás méreteihez, fekvéséhez és belső berendezéséhez képest ár-érték arányban megfelelő. A havi 200 ezres bérleti díjért cserébe egy központi fekvésű, teljesen gépesített, bútorozott, elegáns és egyedi arculatú lakást bérelhetünk.

Még több lakást akarok, tovább az Ingatlanparádé sorozatba!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.