Most egy bátran felújított, tetőtéri, belső kétszintes lakást ajánlunk 32 millióért, 104 négyzetméteren. Modern szigetelés, központi porszívó, energiatakarékos cirko fűtés, nagy terek mindenütt. Végre egy színes és férfias lakás, ahol nem kell kerülgetnünk az antik bútorokat!

Lokáció

A Városmajor utca a budai Krisztinaváros egyik leghosszabb és legforgalmasabb utcája. A Hűvösvölgyből érkezők itt kerülik meg a Széll Kálmán teret a Déli pályaudvar felé. Ha tehát itt szeretnénk lakást vásárolni, a nagy forgalom miatt alaposan nézzük meg, hogy az ingatlan az utca melyik részén fekszik. Szerencsére a vonatkozó ingatlannál tökmindegy a fekvés, mert a lakás tetőtéri (a páros oldalon található, zöld kertre néző hálószobákkal), így az utca zaja nem hallatszik fel a magasba.

Vizualitás


A felújításra egy szavunk sem lehet: bátran és okosan kapott új külsőt a belső. A visszafogott dizájn elegáns funkcionalitással párosul. Fehér falak, piros és narancsszínű hálószobák, modern konyhabútor és fürdőszoba jellemzik. A lakás különlegessége a belső két szintben, a változatos belmagasságban és az esztétikus szerkezeti elemekben rejlik (pl. beépített óriás gardróbszekrény, faborítású lépcsők és korlát). Mivel nagy alapterületű, a kevés bútor hozza ki igazán a stílusát. Összességében nagyon hangulatos, mindazoknak ajánljuk, akik hosszú távra terveznek, gyerekkel vagy anélkül – Budán, egy kerékpár utakkal, óvodával és parkokkal bőségesen ellátott, kitűnő közlekedési csomópont közelében.

Ár/érték arány


A lakást nemcsak esztétikailag, de energetikailag is nemrégiben újították fel. Új szigetelést kapott az észak-keleti oldalon, az ablaküveg thermo, a fűtés központi cirko. A közös költség 14 ezer 500 forint, a fűtésköltség a téli szezonban - az ingatlaniroda tájékoztatása szerint – havonta 35 ezer forint. Minden fogyasztás órával mérhető, a kényelmet központi porszívó és klíma garantálja. A liftes, tetőtéri lakás elrendezése is kiváló: három külön bejáratú szoba (nappali + 2 háló + 1 fél szoba). Talán egyetlen szépséghibája, hogy nyáron a tetőtér nagyon meleg lehet, de ezt a minőségi klíma jól ellensúlyozza.

Egyszerű, de hangulatos lakás a Lipótvárosban

Szakítás utáni szomorkodásra kiválóan alkalmas az alábbi, kedves kis legénylakás a Stollár Béla utcában, egy köpésre a Parlamenttől. Egyszerű berendezés, zöld kertre nyíló hálószoba, ablakos fürdőszoba, erkély jellemzik. Mindezt 95 ezer forintért, 60 négyzetméteren, a második emeleten, házközponti fűtéssel. A lakást a tulajdonos hirdeti, így nem kell kifizetni az egyhavi bérleti díjat az ingatlanközvetítőnek.

Lokáció

A Duna parti Lipótváros a főváros egyik legjobb helyszíne. Lakhatási szempontból ideális, mert a környék nyugodt: minden közel van, de nem egy hetedik kerület, ahol éjszaka a szórakozásé a terep. A lakás a piciny Stollár Béla utcában van, ami merőleges a Dunára, közvetlenül a Széchenyi rakpart mellett. A piros (Kossuth Lajos tér) és kék metró (Nyugati pályaudvar) egészen pontosan 8 perc sétára található, így ideális mindazoknak, akik nyugodt, de mégis jó közlekedésnél szeretnének lakni.

Vizualitás


A lakás egyszerű, de nagyon hangulatos. Parkettás, jó állapotú kecóról van szó, amelyben két külön bejáratú szoba, és jól felszerelt amerikai konyha található. Nekünk különösen tetszik, hogy a fürdőszoba és a háló egy csendes, zöld kertre néz, míg a nagy nappali erkélyes. A konyhát nem vitték túlzásba: kilógnak a csövek, és nem úgy, hogy trendi legyen. Ezzel együtt a lakás jó üzlet lehet egyedülálló férfiaknak rövid vagy középtávon. Házibulik tartására vagy csajozásra ideális (főleg az erkély és a csodás fürdőszoba miatt).

Ár/érték arány


Egy albérletnél nagyon fontos a lakhatási költség, amely ennél a lakásnál havi 120-130 ezer forintba kerül havonta. A közös költség – a tulajdonos elmondása szerint – télen-nyáron 26 ezer forint, ám ebben benne van a fűtés és a vízhasználat is. Mivel közepesen nagy lakásról van szó (60 négyzetméter), a házközponti fűtés is kedvezőbb, mint kis lakások esetén. A főbérlő hölgynek a telefonban kedves hangja volt, s nem zavarja a dohányzás sem. A lakást két hete hirdeti, így érdemes lecsapni rá, mert biztosak vagyunk benne, hogy hamar el fog kelni a kecó.

További kiadó és eladó lakások a Player ajánlásával a Heti ingatlanparádé sorozatban.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon