Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A tetőtéri ingatlanok a lakáspiac értékállóbb szegmensébe tartoznak. Ezen belül most egy Szondi utcai és egy Budai Várban található lakást mutatunk be.

Lokáció

A Várnegyedben található lakás a Szabó Ilonka utcában van, amely az egyik leghangulatosabb utca az I. kerületben. Csendes, de mégis központi fekvésű, sok parkkal és gyönyörű lépcsőkkel a környéken.

Vizualitás

A 140 négyzetméteres, 48 millió forintért kínált lakás déli fekvésű, így kimondottan napos. Tartozik hozzá egy 10 négyzetméteres saját használatú terasz, valamint gyönyörű örökpanoráma a Budai Várra.

Ár/érték arány

Az ingatlan 1995-ben épült, a ház jó állapotú, a lakás jó elosztású. Nappali + 2 háló + dolgozó szobás, klímás, egyedi cirkó fűtéses, felújított. Értékét nagyban növeli, hogy a harmadik szinten csak ez a lakás található. Negatívuma, hogy a hozzá tartozó garázs plusz 3,5 millióba kerül.

Kiadó csoda a Szondi utcában

Bár a kiadó ingatlan a Nagykörúton kívül helyezkedik el, központi fekvésénél fogva a lakás mégis jó helyen van. Innen 3 perc séta a Nyugati tér az Andrássy úton keresztül.

Lokáció

A VI. kerület az egyik legdinamikusabban fejlődő negyed Budapesten. Nagyon sok a tetőtéri beépítés, amelynek feltételeit nemrégiben szigorították.

Vizualitás

A liftes lakás az ötödik emeleten van. Belső kétszintes, amerikai konyhás, nappalis, két hálószobás, nagy teraszos (12 nm), dupla komfortos. Gyönyörűen felújított, fullosan bútorozott és gépesített. Egyetlen szépséghibája, hogy a kilátás udvari, ám a berendezés talán kárpótol mindezért.

Ár/érték arány

A lakást 200 ezer forintért kínálják kiadásra. A közös költség 10 800 forint, mely az általános tételeket tartalmazza. A fűtést és a meleg vízellátást gázcirkó biztosítja, a lakás vízórás. A lakásban állat tartása tilos, és dohányozni is csak a teraszon lehet. Kéthavi kaució szükséges.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.