Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A kis szöszi 2006-ban, húsz évesen kezdett pornózni, de három év alatt bele is unt a dologba. Biztos úgy volt vele, hogy tök felesleges strapálnia magát, ha egyszer gyerekjátékok kicsomagolásával sokkal több pénzt is kereshet. És tényleg.

Oké, kicsit lelassítunk, mert ezt a fenti infót tényleg emészteni kell. Amíg megnyugszol, addig nézz meg egy kellemesen debil videót a Fun ToyzCollector nevű YouTube csatornáról!

A csatorna videói egyébként pont erről szólnak. Egy rejtélyes nő játékokat csomagol ki ééés... ennyi. Azért azt még hozzá kell tenni a történethez, hogy speciel ezt a fenti példányt közel három és félmillióan nézték meg másfél hónap alatt, amiért ki is osztjuk a nap első WTF-díját. A csatorna 2012 óta osztja meg a mérsékelten izgalmas tartalmat, melynek minden egyes darabja ilyen brutális számokkal dicsekedhet. Itt a negyvenmilliós kérdés: Mi a fenének érettségizünk le, majd tanulunk tovább, gürcölünk egész nap, amikor elég lenne Kinder-tojásokat bontogatni a YouTube-on? Ha most vége lenne a cikknek, ez már önmagában elég lenne ahhoz, hogy átgondold az életed.

De a csattanó még csak most jön: A Daily Mail ugyanis kinyomozta, hogy a videókon affektáló hölgyemény nem más, mint a Sandy Summers művésznevű brazil származású ex-pornósztár. Sandy igazi neve Daiane DeJeus és szó mi szó, elég jó bőr... volt anno, hiszen a leleplező cikk tanúsága szerint mostanra kicsit elengedte magát. Épp ezért mi a fénykorából mutatunk neked képet róla. Szívesen.

Nem csoda, ha a hölgy nem tolakszik az arcával a csomagolós videókat rögzítő kamera elé, hiszen hat évvel ezelőtt egész más dolgokat csomagolt ki egy teljesen más célközönség szórakoztatására. A turpisság egyébként úgy derült ki, hogy Daiane szomszédai felismerték a nő hangját a videókon, ami azért önmagában még nem lenne perdöntő, de később ezt az übersikeres YouTuber jelenlegi férjének exfelesége is megerősítette.

A csattanót már a címben lelőttük, de azért ezen a ponton vegyük át még egyszer: Sandy ezzel évi ötmillió dollárt kaszál, ami - most végy egy nagy levegőt! - 1.350.000.000, azaz egymilliárd-háromszázötvenmillió jó magyar forintot jelent.

Kész. Be lehet zárni mára az internetet.

(via Daily Mail)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.