Elképesztően menő videókkal támad a Netpincér!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kedvenc internetes ételmentőink nagy őszi aktivitásba kezdtek, és betyárjó videósorozatot indítottak. Érdemes megtekinteni, nagy tisztelettel javasolt tartalom!

Az internetes kajarendelés az egyik legjobb dolog a világon, amikor nem tudunk, vagy nem akarunk főzni, sem pediglen a kitűnő hazai vendéglátás szentélyeiben tiszteletünket tenni. Vagy csak simán találhatunk olyan online konyhát is, ahol sokkal jobban főznek, mint számtalan étteremben, aminek mondjuk nincs online konyhája. De a mamánál mondjuk nem. A mamánál senki nem főz jobban.

A Netpincér az ősszel egy teljesen menő játékot indított, dióhéjban annyi, hogy már nem csak a Mekiben vannak tematikus hetek, hanem náluk is, és ha szépen végigtolod rendelésekkel ezeket a heteket, akkor biza leeshet neked egy remek kis út New Yorkba. A héten éppen olasz hetek vannak, erről nemsokára mi is bővebben beszámolunk, de jelen soroknak az a célja, hogy megmutassuk nektek ezeket a nagyon derék videókat.

Eddig ezek a részek születtek meg:

Nagyszerű színészkedés, remek képek és hangok, példás munka, valószínű kellett vele molyolni bőven, szeretjük, és várjuk a folytatást!

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.