Üdítően vicces magyar matricákkal csapathatod ezentúl a pesti éjszakát!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mito meg a haverjai sűrű vágyat éreztek, hogy a saját sticker pakkjukkal kommunikálják le a belvárosi partiéletet. Úgyhogy fogták a baszatáskát és megalkották az OTT TALI!-t, hogy ezentúl egy gombnyomás legyen a pesti bulika.

Este valami? Központ, 9? Éjfélkor a Toldi előtt, a padon? Baszassuk!

Ismerős kifejezések, ugye? Ha sokat mozogsz a pesti éjszakában és éppen iPhone-od van, akkor egyetlen gombnyomással leegyszerűsítheted és köbökkel viccesebbé teheted az éccakai talik lebeszélését. Az OTT TALI! ugyanis nem más, mint Budapest és az itteni bulizások sticker pakkja: azaz egy csomó kúl matrica, melyeket az üzengetéseidbe tolhatsz bele.

Mivel a mitós srácok saját igényeikből indultak ki, ezért nem meglepő, hogy a matricák tele vannak gyakran nyomatott kifejezésekkel és azokkal a helyekkel, melyek körül a legtöbbször forog a belvárosi közösségi iszogatós élet (Központtól a Dobozon át a Toldiig rengeteg).

Az e-matricás album ingyenes és itt beszerezhető – egyelőre csak iOS-re, de töredelmesen megígérték, hogy Androidra is hamarosan megérkeznek a baszatós matricák. Várjuk!

(Még több infó: mito.hu)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.