Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Izland ellen iszonyú izgalmas meccsen 1–1-re nyertünk végeztünk, ami után többen be akartak mászni a pályára, és előkerült némi pirotechnika is. Az UEFA azonnal lépett.

Dzsudzsák Balázs jó csapatkapitányként azonnal kirohant a drukkerekhez, jelezte, hogy ezt nem kéne, mert baj lesz. Aztán pedig mutatta, hogy nyomassátok inkább a hajrá magyarokat.

A hírek alapján más incidensek is történtek, erőszakos cselekmények, pirotechnika birtoklása miatt a hatóságok több embert is előállítottak szombat este, és eljárás indul a mieinkkel szemben.

Az UEFA komolyan veszi a legkisebb szurkolói rendbontásokat is, és általában a csapatokat bünteti a nem megfelelően viselkedő szurkolók miatt. Emiatt a válogatott és a kapitány, Dzsudzsák Balázs is azt kéri a tábortól, hogy továbbra is példaértékű szurkolással, a sportszerűség határait betartva buzdítsa a válogatottat. Súlyos, erőszakos, rasszista esemény után súlyos büntetést kaphat a szövetség, és a magyar válogatott, amely a csapat szereplésére is hatással lehet.

Srácok, tényleg ne ezen múljon már! Eddig csodás, példás volt a drukkolás, maradjunk azon a vonalon. Ezt már mi kérjük.

Amúgy a magyarok Eb-győzelméért meg 150-szeres pénzt fizetnek, egy százast megér, nem?

(MLSZ)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.