Nézhetjük a dizájnt, a teljesítményt, a presztízst – a Volvo S90-es minden tekintetben ott van a szeren. És most egy karnyújtásnyira került tőled, egy remek lehetőségnek hála.

A Volvo nem viccel mostanában. Szó szerint, mert nemrég például a filozófus Alan Watts kiáltványa segítségével készített lenyűgözően inspiráló videót.

De maradjunk az újragondolt S90-nél, a teljesítményorientált luxus sedannál! Automata parkolórendszer, 360 fokos kamera, sávtartó elektronika, HUD-kijelző, kanyarkövető fényszórók, Bowers & Wilkins hangrendszer, csak hogy néhány elemét felcsillantsuk a gazdag arzenálnak.

A kiforrott műszaki megoldások alapvető fontosságúak, mégsem kizárólagosak. Egy autónál fontos az életérzés is, amit közvetít, ebben pedig hibátlant alkottak a boldog északon.

Ha névjegykártyának használnád a kocsid, ezzel nem tévedhetsz: sugározza magából a nyugalmat, a stabilitást, a megbízhatóságot, miközben megmaradt dinamikusnak, fiatalosnak.

És még csak nem is kell kényszeresen Svédországot emlegetni: az aprólékosan megmunkált belső tér a skandináv irányzat felől elmozdult egy olaszbarokk irányba, ahogy arra Bonta Gáspár dizájnguru rávilágított egy téli napon.

Nincs más hátra, mint átböngészni a Duna Autó finanszírozási konstrukcióját. Olyan csábító elemeket építettek be, mint a 2,5 százalékos THM, az első négy kötelező szerviz ajándékba, vagy a plusz kétéves garancia. Még csak várakozni sem kell, akár már holnap elroboghatsz vele.

(hirdetés)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon