13 dolog, amit minden nő át akar élni az ágyban
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nők mondták, nem mi.

Lássuk be, mindannyian tudjuk, mi kell a nőknek. Illetve pontosítanánk: azt hisszük, hogy tudjuk. Abban a hitben élünk, hogy tudjuk, milyen a jó szex, az olyan szex, amit élveznek. A válasz: olyan, amit mi is élvezünk. Pedig a helyzet az, hogy a nők és férfiak másképpen vannak huzalozva, és így történhet meg az, hogy ami az egyik félnek tízpontos, csillagos ötös menet, az a másiknak egy halvány kettes alá.

Karinthy Frigyes

Mint sok mindenben, a probléma megoldása ott kezdődik, hogy felismerjük: van probléma. Az okos férfi (meg az ember, hogy ne nemi sztereotipizáljunk) tisztában van vele, hogy milyen keveset tud, és ezt az előnyére fordítja. Tudja, milyen korlátolt a felfogása és éppen ezért nyitottá válik, tudja, hogy a nőknek más kell, mint a férfiaknak.

Na de mi kell a nőnek?

Nagyjából a második legfontosabb kérdés a Mi az élet értelme után, egy olyan kérdőjellel végződő gondolat, amire nincs egyértelmű válasz, és amit életünk végéig újra és újra feltehetünk magunknak, mert a válaszok lehetősége a végtelen felé közelít.

Nos, mivel mi mindig tanulni akarunk, múltkor megnéztük a Cosmopolitan szexrovatát, ahol belefutottunk egy cikkbe, melynek az volt a címe: 13 kielégítő dolog, amit minden nő akar az ágyban.

Mint említettük, mi a nőket illetően a permanens tanulási fázis állapotában vagyunk, így most megosztjuk, mit is találtunk.

1. Orális játékok.

A nőt olyan jól kell kielégíteni nyelvvel, ahogyan a férfiak elképzelik a tökéletes orális szexet. Ez elég egyértelműen meg lett fogalmazva, nem nagyon érdemes boncolgatni, és teljesen jogos kérés.

2. Összebújás.

Van, amikor a nők szeretnek kikifliben lenni, de van, amikor az ágy végében érzik jól magukat és nem akarnak bújni. Egy ügyes férfi tud olvasni a jelekből, és tudja, mikor milyen hangulatban van a nő. De az sem baj, ha egyszerűen megkérdezi.

3. Bizalom.

Amikor valaki meztelen, nagyon sebezhető, és ha valaki új dolgokat próbálna ki a párjával, akkor még inkább azzá válik. A bizalom ilyenkor kulcsfontosságú, úgyhogy érdemes úgy viselkedni, hogy a nő bízzon bennünk, nem fogjuk bántani az ágyban.

4. Verbális megerősítés.

A nőket nagyon beindítja, ha azt hallják, mennyire szexik, és mennyire beindul tőlük a férfi. Úgyhogy ne legyünk némák, adjunk hangot a véleményünknek.

5. Odaadó férfi.

A nő nem a férfi balkeze vagy egy szexuális segédeszköz. Egy igazi férfi ara is odafigyel, hogy a nő is eljusson a csúcsra, és ha ez nem is jön össze, legalább próbálja meg, fektesse bele az energiát.

6. Védekezés.

Ha egy nő óvszert szeretne használni, akkor vegyük komolyan és hallgassunk rá.

7. Orgazmus.

A szex akkor jó, ha nem a férfi orgazmusával ér véget. Ha egy férfi orgazmus után fáradt, akkor még előtte gondoskodjon a partneréről.

Ezzel nem feltétlenül értünk egyet, illetve részben. Persze, hogy az a jó, ha a hölgyek is elélveznek, de egy szex akkor is tud észbontó lenni, ha senki nem élvez el. Vagy csak a nő megy el. Egyébként sem a legokosabb ráfeszülni a témára, mert akkor nem fog összejönni.

8. Kommunikáció.

Van, amikor felesleges bezsélni, de a kommunikáció egy kapcsolatban kulcsfontosságú. És a szex egy kapcsolat része. A beszéd nem a férfiak legerősebb oldala, de nem ártana nyitnunk, és kommunikálnunk. Sőt, kezdeményezni ezt a kommunikálást.

9. Tiszta ágy.

A hölgyek szeretik a tisztaságot, és ha nőt látunk vendégül az otthonunkban, akkor legyen rend otthon. És legyen tiszta az ágy.

10. Tartalék telefontöltő.

Ha a hölgynek taxit kell hívnia a szexet követően, akkor hazafelé szeretné megnézni a Facebook oldalt vagy szeretne zenét hallgatni. Vagy ha ott marad a férfinál, akkor is lehetséges, hogy megnézné a telefonját. És ha az éppen lemerülne, akkor kellhet egy töltő.

Nos, ebben a cikkben ez a kitétel komolyan ott van. Mit mondjunk? Ezen ne múljon.

11. Előjáték.

Nők szerint nem kell siettetni a dolgokat, nem a célba érés a lényeg, hanem az odáig tartó út. Ha az lenne a lényeg, a nők a vibrátoraikkal randiznának.

12. Le a zoknival.

A Cosmopolitan szerzője nagyon kér minden férfit, hogy vegyék le a zoknijukat szex előtt.

A „vágyölő zokni” kifejezést úgy fest, nem csak nálunk ismerik.

13. Reális elvárások.

Sok férfi esik abba a hibába, hogy amint elkezdődik a szex, pornósztárként kezd el viselkedni. Ami jól néz ki egy felnőttfilmben, az nem biztos, hogy működik a valóságban is.

Itt érdemes visszamenni a nyolcas ponthoz, azaz a kommunikációhoz. Sok félreértést el lehet kerülni pár kérdéssel.

Ha ez tetszett, ez is érdekelhet:

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.