Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Jason Lazarus chicagói művész 2010 óta kéri az embereket, hogy küldjék el neki azokat az analóg (előhívott, polaroid stb.) képeket, melyekre egész egyszerűen túl fájdalmas ránézni, túl nehéz megtartani. A Too Hard To Keep sorozat immár hét éve gyűlik, mutatunk belőle egy szívfacsaró, nosztalgikus, elmerengő, szomorú, fájdalmas – egyszóval nehéz válogatást.

A fotókat mindenki anonim küldheti el a művésznek, méghozzá ugyanolyan analóg formában: levélként. Lazarus ezután albumokban és kiállításokon gyűjti össze és jelenteti meg a képeket. A lenti válogatásban a fájdalmasság sokszínűsége jelenik meg: barátnőről, családról, állatokról, helyekről, diplomázásról, emberekről, vissza nem térő pillanatokról, tárgyakról – mennyi mindenhez tud az ember annyira kötődni, hogy túl nehéz még egyszer ránézni...!

 

Ha neked is van olyan fényképed vagy akár egész fotóalbumod, amit túl fájdalmasnak találsz megtartani, akkor elküldheted a művésznek a következő címen. A leveledben írd meg, hogy beleegyezel-e, hogy a fényképet kiállíthassák, egyébiránt más tennivalód nincs.

Jason Lazarus - THTK

1516 N. Kedzie Ave., #3

Chicago, IL 60651

(Fotók: Vice, a művész weboldala: Jasonlazarus.com

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.