25 különleges és eredeti szexpóz, amivel meglepheted a párod
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Néha kell egy kis változatosság, a hálószoba pedig pontosan az a hely, ahol többet kell kísérletezni, mint egy laboratóriumban. Induljon a kaland!

Az erotikus V
Ehhez a hölgy részéről kell némi rugalmasság, főleg ami a lábakat illeti, ugyanis nem olyan könnyű és nem olyan kényelmes a férfi vállán tartani a lábaikat. Használati utasítás férfiaknak: ne egyszerre dobjuk fel nőnk lábait a vállunkra, hanem először a jobbat, majd a balt!

Nehézségi fok: 7/10

Oldalfekvésben

Ezt a pozíciót felvenni sem olyan egyszerű, kell egy kis finomhangolás a páros tagjainak részéről, mire kényelmesen elhelyezkednek. Nem azoknak való, akik olyan féktelennek képzelik el a szexet, mint például a Ramonestól a Havana Affair. Ez a póz bizony csak finom, lassú együttmozgást engedélyez a résztvevőknek.

Nehézségi fok: 6/10

A pillangóhatás

Elég becsapós neve, mert ez a pozíció minden, csak nem könnyű. Asztal, vagy bármilyen bútor megteszi, a lényeg, hogy a nő a hátán támaszkodik, a férfi pedig felemeli a csípőjét. A lényeg a fontos szög, aminek tartásához kell egy kis izomerő.

Nehézségi fok: 8/10

A fotel

A férfi a hátán fekszik, tehát ez elvileg számára egy kellemes szituáció. A nő szerepe aktívabb, az irányítás az ő kezében van. Azért ez nem egy sima fordított lovagló póz, mert a férfi felhúzott lába egészen másféle helyzetet eredményez.

Nehézségi fok: 8/10

Az emeletes busz

Ez akár az előző mozdulatsor folytatása is lehetne. A nő itt már ráfekszik a férfire, de nem teljesen, mivel a könyökével kitámasztja magát. Nagy vadulás ebben a pózban sem lehetséges.

Nehézségi fok: 7/10

A csábító póz

Itt a hölgy hátradobja a karjait és szétveti a combjait, azaz felkínálja magát férfipartnerének. Ha csak nem tornász a nő, akkor a combja előbb-utóbb elképesztően fog feszülni, azaz a férfiak ne számítsanak arra, hogy ezt a pózt sokáig fogják élvezni. Nem baj, szerencsére még akad sok másik, erről szól ez a cikk ugyebár.

Nehézségi fok: 8/10

A guggoló tigris

Ez a helyzet ismét a hölgyek kezébe adja az irányítást, így ők kihasználhatják a póz adta előnyöket. A férfiaknak annyi marad, hogy élvezik a kilátást, ami szintén nem megvetendő dolog.

Nehézségi fok: 6/10

A hős

Na, végre egy póz, amiben a férfiaké a főszerep! Itt akár komolyabb erőt is bele lehet vinni a mozdulatokba, és mivel közben meg is kell tartani a nőt, ez bizony komoly energiákat kíván a férfitól.

Nehézségi fok: 6/10

A delfin

Akrobaták és jógázók előnyben! Férfiaknak súlyzózás helyett is jó ez a gyakorlat, mert ide kell egy kis izom, hogy szintben tartsuk partnerünket. Ezt a gyakorlatot sem tanácsos túl sokáig végezni, mivel a vér könnyen a hölgyek fejébe tolulhat, és az nem kellemes.

Nehézségi fok: 8/10

A béka

A férfi az ágy szélén helyezkedik el, egyik lába a talajon, míg a nő békapózban guggol előtte. Eléggé kényelmetlennek tűnik, de egy próbát megér.

Nehézségi fok: 7/10

A térd

Férfi és nő szemtől szemben térdel egymással. A szintkülönbség beállítása kissé nehézkes lehet, de ha megvan, ez a póz nagyon intim és intenzív együttlétet ígér.

Nehézségi fok: 7/10

A pihenő lótusz

Ez nem egy sima misszionárius póz, de nem ám! A különbség a nő fél lótuszülésbe felhúzott térde (az egyik sarok a másik térden pihen – a rajzon ez nem így látszik, de ez lenne a lényeg) ami mélyebb behatolást tesz lehetővé. Ez persze csak olyannak ajánlott, aki mondjuk jógázik vagy sokat meditál. Mi ebből a tanulság kedves férfitársaim: támogassuk nőink jógázási vágyait!

Nehézségi fok: 7/10

Az állvány

Na, most ide sem kellene sok kommentár. Haladóknak ajánlott művelet, ami 10-es szintű hajlékonyságot kíván.

Nehézségi fok: 10/10

A varázshegy

Először is párnákból nagy hegyet alkotunk magunknak, majd a hölgy ráhasal. Kényelmes, sokáig tartható pozíció, jó pihentető két keményebb menet között.

Nehézségi fok: 5/10

A Rock'n Roller

Ez is a kényelmesebb fajtából való, igaz, a nőknek ezt sem annyira könnyű tartani, mint hinnénk. Férfi szempontból nézve kényelmes, és akár keményebb tempót is lehet diktálni közben.

Nehézségi fok: 6/10

A rajongó

Ez valami nagyon hasonló. A hölgy egy szék segítségével tartja magát stabilan, álló helyzetben. A férfi ebben a pózban mélyre tud hatolni, és ráadásként szabad kezével is garázdálkodhat.

Nehézségi fok: 6/10

Origami

Ehhez a pozícióhoz először a férfi hanyatt fekszik, a nő beleül a péniszébe, és a férfi csak ezután ül fel. Ezek után húzzák fel a térdeiket, szóval van egy kis origami, mielőtt ezt a testhelyzetet sikerül felvenni. Maga az aktus is elég sok türelmet igényel, nagy mozdulatokra itt nincs lehetőség.

Nehézségi fok: 9/10

A sas

Az előző pózhoz képest ez kifejezetten barátságos dolog. A póz nevét a nő szárnyként szétvetett lábai miatt kapta. A hölgyek ebben a pózban kicsit lazíthatnak, a férfiak pedig variálhatják

Nehézségi fok: 6/10

Az amazon

A széken ülő férfit a nő úgy üli meg, mint egy amazon egy lovat. Fontos, hogy a hölgy lába érje a talajt, mert így tudja majd kényelmesen diktálni a ritmust.

Nehézségi fok: 7/10

A csónak

Ebben a pózban is a női nemé az irányítás. Mivel oldalról üli meg a férfit, más területeket stimulál a mozgás.

Nehézségi fok: 7/10

A földindulás

Ez is egy érdekes póz! Behatolás előtt a nő kissé szét kell, hogy vesse a lábait, majd ha minden a helyére került, összezárhatja a combjait.

Nehézségi fok: 8/10

A csuklópánt

Igazi együttműködést ígér ez a póz, amelyben mindkét fél vállalhat aktív szerepet. A férfi egyik térdén és karján támaszkodik, kissé oldalra dőlve, a nő pedig kutya pózban helyezkedik elé.

Nehézségi fok: 6/10

A lánykérés

Ez a póz ismét haladóknak szól, akik hajlandók egy-egy gyakorlatba időt és energiát fektetni, hogy az meghozza a kellő eredményt. A férfi letérdel, mintha leánykérésre készülne, a hölgy ugyanígy tesz. A behatolás nem túl egyszerű, szóval ez a póz bizony komoly kihívás.

Nehézségi fok: 9/10

A térdelő talicska

Ez sokkal könnyebb, mint ugyanennek a póznak az álló verziója, mivel könnyebb a nőnek stabilan tartania magát. A hölgyek a testsúlyukat helyezzék a karjaikra, a férfiak pedig fogják biztosan a csípőjüket. Mivel az egyik lábat a nőnek ki kell nyújtania, ezért ez bizony egy elég fárasztó póz

Nehézségi fok: 8/10

Az oldalazó szamba

A nő L alakban fekszik, a lábai egyenesen kinyújtva, férfi két karjára támaszkodva helyezkedik fölé. Ez egy közepes nehézségű gyakorlat, amelyben az irányítás a férfi kezében van.

Nehézségi fok: 6/10

Ha ez nem volt elég, akkor van 25 elképesztő és bonyolult szexpózunk is! Ha szereted a testi kihívásokat, akkor ne hagyd ki!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.