Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Tinder és a hasonló ismerkedős alkalmazások mind-mind azt a célt szolgálják, hogy könnyebben tudjunk kapcsolatba lépni másokkal, ami tényleg egy jó dolog lehet, de csak akkor, ha ki tudjuk használni a benne rejlő lehetőségeket.

Szerencsére a tudomány ezen a területen is segít nekünk, drága kutatóink megvizsgálták ugyanis, hogy miképpen tehetjük vonzóbbá, megnyerőbbé a profilunkat. Mi most a három legfontosabb tippet szeretnénk kiemelni, amelyeket egy valódi szakértő, Dr. Justin Lehmiller is nélkülözhetetlennek tart.

1. Elengedhetetlen a jó profilkép

Ezzel valószínűleg te magad is tökéletesen tisztában vagy, hiszen az emberek néhány szemvillanás alatt levonják a saját következtetéseiket rólad a fotód alapján. A legjobb, ha olyan képet választasz, amelyen valódi a mosolyod, így barátságosnak és vonzónak tűnsz. Nemrégiben írtunk arról, hogy hogyan is néz ki egy tökéletes profilkép, illetve hogy miképpen válaszd ki a legjobbat.

2. Legyen megnyerő a bemutatkozásod

Azzal könnyedén elszúrhatod az egészet, ha hülyeségeket írsz az önéletrajz rovatba. A legrosszabb, ha végig csak önmagadat fényezed benne. Lehmiller szerint arra kell törekedni, hogy 70 százalékban rólad szóljon, 30 százalékban pedig arról, hogy mit szeretnél, milyen partnert keresel. Pozitívum, ha ki tudod emelni a hobbijaidat, például hogy mit sportolsz. Ellenben azt semmiképpen ne tüntesd fel, hogy mennyit keresel, mennyire gazdag vagy, és motivációs, inspiráló idézetek sem kellenek bele.

3. Humor, humor, humor

A jó humorérzék már önmagában félsiker. Éppen ezért nyert ügyed lehet, ha valamiképpen a többiek tudtára tudod adni, hogy mennyire vicces és eszes gyerek vagy. Persze ez nem úgy megy, hogy kijelented magadról, hogy szórakoztató vagy mint állat, hanem indirekt módon. Villantsd meg a humorod egy-egy képen keresztül vagy valami ötletes szöveggel. Erőltesd meg egy kicsit magad, menni fog!

(Lehmiller)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.