Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Két éve nagy örömmel számoltunk be a gyorséttermesített thai wokbár megnyitásáról, az azóta eltelt időben pedig már a harmadik egységnél járnak. Az új, eddig legnagyobb és legimpozánsabb étterem a megszokott thai finomságok mellett thai palacsintával és egy szórakoztató, egyedi fejlesztésű 3D-s Augmented Reality applikációval várja vendégeit az Egyetem téren.

Ahogy az első két padthai wokbarnál (Október 6. utca és Gozsdu udvar), itt is az a cél, hogy az étterem összehozza a keleti ízvilágot az urbanista környezettel, a természetet a belvárossal, a gyorsaságot a minőséggel. Az Egyetem téri wokbarban, a Thaiföldön nagy tradíciónak örvendő desszert különlegességgel, a „roti-val”, itthoni nevén thai palacsintával is bővült a desszertkínálat, amit különféle gyümölcsös töltelékekkel (banán, mango, ananász vagy fahéjas alma) izgalmas szószokkal (chilis csoki, menta-lime, méz, mangós vanília) és feltétekkel (áfonya, mogyoró, kókusz, mazsola) kombinálhatunk.

Az új padthai wokbar étteremben nem csak a thai palacsinta az egyetlen újdonság. Egy egyedi fejlesztésű, 3D-s virtuális társasjátékkal, a padthai quiz nevű applikációval is meglepik a látogatókat. A kvíz 3 kérdésből áll, amelyek az étterem különböző részein vannak elhelyezve és minden kérdés egyedi 3D-s padthai grafikával van illusztrálva. Aki végigjátssza a játékot, egy desszerttel vagy egy padteaval gazdagodik.

Mi is az Augmented Reality?

Az augmented reality, magyarul kiterjesztett valóság. Okos eszközeink segítségével virtuálisan kibővíthetjük a világot, megjeleníthetünk olyan dolgokat, amik valóságban nincsenek ott, de például okostelefonunk segítségével láthatjuk.

Szóval, ha kíváncsiak vagyunk egy helyre, ahol remek thai kaja van, de mégis több, mint egy szmpla étterem, akkor mos már tudjuk, hová kell mennünk!

(Fotó: Somay Márk)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.