6 jel, hogy a hölgy szeretné, ha megszólítanád
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kulcsfontosságú tudás szórakozóhelyeken.

Karinthy Frigyes örök érvényű mondása tökéletesen érthető, ha az ember a nők által leadott – szerintük teljesen világos, könnyen értelmezhető – jelzéseket igyekszik dekódolni. Ami a nők szerint teljesen egyértelmű jel, amellett mi, gyakran nem túl fogékony, a finom, szubtilis mozdulatokra érzéketlen férfiak hajlamosak vagyunk elsiklani, mivel az agyunk egészen másképpen van huzalozva. De itt van hat olyan jel, amit a nők rendszerint – hangsúlyozzuk: rendszerint – azért adnak le, hogy kifejezzék szimpátiájukat, és azt, hogy szívesen megismerkednének veled.

1. Többször is összetalálkozik a tekintetetek

Lehet véletlen is, de inkább nem az. Ilyesmit a nők általában nem tesznek véletlenül, szóval ez bizony egy JEL!

2. Megvizsgálja a balkezed

Van-e rajta gyűrű, nős vagy-e. Ha nem vagy nős, nagyobb eséllyel vagy elérhető, potenciális partner. Sherlock Holmesnak kell lenni, hogy ezt kiszúrd, de ha kiszúrod, akkor az jót is jelenthet.

3. Rád mosolyog

Na, ebből hatalmas félreértések szoktak lenni, mert van, aki csak úgy mosolyog (és miért ne tenné?), de van az a mosoly, amit a nők szándékosan, célzottan, jelzésszerűen valósítanak meg. Ha egy nő többször is mosolyog rád, ha összefuttok egy bárban, vagy akárhol, az valószínűleg ilyen „jelzésmosoly”.

4. A barátnői alaposan végigmérnek

Ha ez megtörténik, az valószínűleg azért történik, mert felkeltetted a hölgy érdeklődését, és ezt jelezte a baráti társaságának is, akik jól le is ellenőriznek. Apró jel, de sokatmondó.

5. Dobálja a haját

Neked. A kedvedért. Mert vonzónak akar látszani, és magára akarja irányítani a figyelmed, ez pedig ennek egyik jól látható módja. A hajbizgálás, dobálás a távolról flörtölés egyik női módszere.

6. Visszanéz

Ez nagyjából ugyanaz, mint az első pont. Vannak nők, akik egy bárpultnál állva bárkivel elbeszélgetnek, ha az fizet nekik egy italt, ennek megfelelően azzal foglalkoznak, aki éppen ellátta őket. Ha azonban egy hölgy ennek ellenére is rendszeresen az irányodba tekint, az azt jelenti, hogy ideje odalépni hozzá és megszólítani.

(Forrás: Made Man)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.