Egy 99 éves Las Vegas-i nő olyan tanácsot adott a hosszú élethez, aminek végre te is örülni fogsz

A hosszú élethez minden matuzsálem hozzá tud fűzni egy félmondatot. Egészséges életmód, rendszeres testmozgás, nyugodt hétköznapok, káros szenvedélyek elhagyása, blablabla. Most a 99 éves Gladys Stroud megmondta a tutit.

Gladys 99 évesen sem ül a fenekén. Mahjongot játszik, rendszeresen eljár mozogni, önkénteskedik egy helyi könyvtárban és vigyáz az ükunokájára. Gyógyszert csak a magas vérnyomására szed, és azt is pontosan tudja, hogyan sikerül kifogástalan egészségben, testi és szellemi épségben léteznie ilyen idősen is.

A titok szerinte nem más, mint

Tudjuk, hogy ennek most nagyon tudsz örülni, de azért azt is eláruljuk, hogy Gladys kitűnő állapotához valószínűleg az életfilozófiája is nagyban hozzájárult.

Nem volt makulátlan az élete, hiszen mindkét férje idő előtt, szívrohamban halt meg, és ő maga is kis híján belehalt egyik szülésébe, amikor a komplikációk során túl sok vért vesztett. Ő maga azonban azt mondja, bármi is történt vele, mindig igyekezett megtalálni a jó dolgokat az életében, mielőtt a rossz érzések felemésztették volna.

Okés, legyen az egyik tanulság az, hogy a szex és a whiskey tartósítanak, de azért a biztonság kedvéért egyúttal légy inkább derűlátó, hátha mégis ez a titka a hosszú, boldog életnek.

(via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon