Britney Spears-pólóval sokkol a Belga, ami mostantól divatház is
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Webshopon is elérhetők a kultikus hazai nem-hiphop zenekar trú fanoknak szánt cuccai. A napszemüveg öltöztet. És mostantól a Belga is.

„A nagy nyári csillaghullás alkalmából megnyílt a világ első Bëlga boltja! Eredeti ë-pólók, zászlók és limitált second hand relikviák! Az induló kollekció szeptemberben tovább duzzad izgalmas darabokkal, de ne feledjétek: minél többet vásároltok, annál szélesebb lesz a kínálat!” Ezzel a hírrel támadott Facebook-profilján a Bëlga. A paletta egyelőre nem túl színes, de mindenképpen érdekes.

Minden ruhadarabot a banda tagjai mutatnak be, a főképen látható csodálatos BS-pólót például Bauxit prezentálja, így: „Alig kopott póló, a népszerű énekes képével. Különösen kedves nekem ez a tárgy, mert Britneytől tanultam meg a tánc szeretetét. A prealbumikus időkben e póló koncerteken öltöztetett.” Külön kiemelnénk még a kora nyolcvanas évek hangulatát megidéző Honvéd-felsőt, amely látott pár csatát, azaz koncertet. Megvásárolni ugyan nem lehet, de azért jól néz ki.

A Belga webshopja egyébként profi cucc lett, több szögből is szemrevételezhetjük a termékeket, a fotók jó minőségűek, szóval hüvelyujjakat fel.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.