„A guminőm miatt váltam el a feleségemtől”

Masayuki Ozaki története a világ nagyon bizarr arcát mutatja meg.

És ez nem a Plasztik szerelem (Lars and the Real Girl) című film japán verziója, hanem a valóság. A 45 éves japán férfi ugyanis rendhagyó módját választotta a megcsalásnak: egy szexbabára cserélte le valódi feleségét.

Ozaki nem teketóriázott: megvette a Mayu névre keresztelt szexbabát és hazavitte a családi lakba.

De a pszichoterapeutaként (...!) dolgozó Ozakit semmi sem tudta kiábrándítani élete új, néma párjából. Tolószékbe ülteti és szexi ruhákba öltözteti Mayut, vacsorázni viszi és hotelekbe. Annyira megszerette a szexbabákat, hogy Mayu mellé még hármat szerzett be.

Ozaki története nem egyedülálló, hanem félelmetes japán kortünet: egyre több középkorú férfi választ inkább szexbabát, mint valódi, emberi társat, ami az amúgy is népességcsökkenésben szenvedő ország statisztikáit rontja. Minden évben kb. 2000 realisztikus guminőt értékesítenek Japánban: a hatezer dollár átlagárú szexbabák valósághű nemi szervekkel, cserélhető részekkel érkeznek.

- vélekedik Hideo Cucsija, a szexbabákat gyártó Orient Industry alelnöke. A babák többségét mellesleg megözvegyült férfiaknak, szívproblémákkal küzdőknek is manökenfetisisztáknak értékesítik.

Ozaki pedig azért, mert szerinte:

(Képek: Getty)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon