A kismotor, aminek apa és fia egyformán örülhet
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Scoot & Ride strapabíró, könnyen átalakítható kismotor/rollerén biztonságban van a kölyök, ráadásul csendes is. A vagány járgány végre itthon is kapható.

Van pillanat, amikor a gyereket nem lehet leszedni a kismotorról, viszont rátenni sem nagyon, mert még nem képes vele közlekedni. Amikor meg megtanulja, esik-kel, amit szerencsére hihetetlenül jól bír, de azért apa, anya nem szívesen nézi végig a tortúrát.

Szerencsére a Scoot & Ride (itthoni) újdonságaival jelentősen csökkent a sérülésveszély. A Highwaykick1 például egy háromkerekű kismotor/roller, amit - khm - gyerekjáték átalakítani, vagány színekben kapható, és már egyéves kortól ráteheted a gyerkőcöt. Az ülés és a kormány magassága is állítható, prémium anyagokból készült, tehát strapabíró, és mivel a gyerek nem akar majd leszállni róla, megszűnik az állandó játszótéri pozícióharc a magára hagyott motorokért.

Arról pedig, hogy milyen laza mozdulatokkal állítható át motorból rollerré és vissza, itt egy remek videó:

De miért win-win ez szülőnek és gyereknek is? Mert a biztonsági ütközője meggátolja, hogy orra bukjon a gyerek, és nem kell leparancsolni róla a gyereket: már egy egyévesnek is simán leér a lába, de akár ötéves koráig is száguldozhat rajta.

És még utazáshoz is praktikus, jó kicsire összehajtható, mégis van nálunk motor is, roller is.

Előre másfél évesek!

A Highway Baby+ futóbringa és roller 2 in 1, ennél másfél évesen lehet beugrani. Két hátsó kerekének köszönhetően nagyon stabil, állítólag nem is lehet felborulni vele, de ismerünk azért eleven gyerekeket, akik jó tesztelők lennének.

Mindenesetre a menő színek közt a fiúk és a lányok is megtalálják, ami nekik a legjobban tetszik, a gyerek – ha már magasabb 82 centinél – pedig önfeledten száguldozhat rajta.

Mindkét járgány könnyen, szerszámok nélkül alakítható, és két további variánsuk mellett kapható a Scootandride.hu oldalon.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.