Húznál a péniszedre disznóbelet? A legbrutálisabb fogamzásgátlók a múltból
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vérfagyasztó, mikre voltunk képesek régen, hogy ne szülessen gyerek az aktusból. Be fog mozdulni a gyomorszájad a videótól, szóval ne ebédszünetben nézd meg.

Reméljük, nagyanyáink már nem használtak ilyesmit esetleges felmenőink elhajtásához, ugyanis a fenti videótól, akármilyen minimálgrafikus is, azért lúdbőrzik a hátunk. In medias res kezdésből megtudhatjuk, hogy az ókori Egyiptom asszonyai mézzel kevert krokodilürüléket kentek nemi szervükbe a nem várt terhesség elkerülése érdekében – biztos kellemes illatok terjenghettek az ágyasok termeiben.

Később a középkori nők abban hittek – enyhén szólva random –, hogy ha menyétherét hordanak magukon az aktus közben, nem fognak teherbe esni. A szájon át való bevitel gyönyörű példái a francia hölgyek által használt vöröshagymalé fogyasztása, darált hódherét (hogy ezek a kisállathere-dolgok honnan jöttek, sose fogjuk megtudni) magas alkoholtartalmú főzettel – amitől jobbára csak berúgtak az ezt italozó nők.

Na és miket helyeztek be a terhesség ellen magukba a hölgyek? Az ezernyolcszázas évek Európájában népszerű volt gyűszűt tenni a szeméremnyílásba, az óvszerek évszázadokig (!!!) disznóbélből készültek, de még a hatvanas években is voltak durvulások: amerikai nők sokasága hitte, hogy aktus után a hüvelybe robbanó szénsavas kóla kimossa a spermát. Néha szidjuk, de azért valljuk be, szex szempontjából elég kellemes a 21. században élni.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.