Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Lassan vége az első őszi hónapnak, ami ugyan kegyes volt hozzánk, de ruhatárunkat érdemes felkészíteni az igazi őszre. Ez sokunknak azt jelenti, hogy egyszerűen lehozzuk a padlásról a múlt évről eltett bakancsokat, cipőket, kabátokat, de nem kizárt, hogy szükség lesz egy új cipőre, ezért egy kicsit körülnéztünk.

Az elegáns, de univerzális vonallal találkozhattok e heti körképünkben. A színárnyalatok a természetes és a semleges színek között mozognak – ez azt jelenti, hogy a barna, a fekete és a drapp szentháromsága hódít a leginkább, ezekhez rendkívül egyszerű hozzáöltözni, hiszen bármilyen farmernadrággal remek kombinációt alkotnak, de találtunk egy-két kék csukát is.

A legjobb dolog ezekben a cipőkben, hogy bőrből vannak, ami – a legtöbb esetben – garancia a tartósságra és őszre ideális viselet. A hasítottbőr kevésbé állja a sarat (szó szerint), míg a fényes bőr pajzs lehet az időjárás ellen. Persze inkább csak átmenetileg. Az itt látható cipőket inggel és zakóval is ajánlott hordani, ideálisak a munkahelyhez, és ha mindig tisztán tartod őket, akkor bármelyik választott hosszabb ideig a kedvenceddé válhat.

Félcipők

Vagabond Hustle 27 990 Ft / Zara Leather Toe Cap Blucher 19 995 Ft / Zara Sport Blucher 17 995 Ft

ASOS Brogues With Leather Sole £ 50 / Base London Madrid Derby Shoes £ 75 / Antoine & Stanley Drew Suede Shoes £ 97

Ben Sherman "Quey" Postman £ 85 / H&M Shoes 9990 Ft / Folk Finlay Leather Derby Shoes € 295

Félmagas szárú cipők

ASOS Desert Boots in Suede £ 34,50 / Clarks Originals Desert Boots £ 79 / Ben Sherman Ezra High Desert Boots £ 70

Red Wing Classic Work Chukka blueberry muleskinner € 219,95 / Red Wing Heritage Work Chukka black abilene € 219,95 / Tod's Rubber Sole Suede Desert Boots € 365

Múlt héten farmereket ajánlottunk, amelyek ezekhez a csukákhoz pont passzolnak, de érdemes lehet a sorozat korábbi részeit is átfutni!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.