Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Hosszúnadrágban olyan sétálni a városban egy forróbb napon, mintha a pokol tüzén égetett forró lávával öntötték volna le a lábainkat. Tudjuk, hogy nem minden férfitársunk rajong a rövidnadrágért, pedig érdemes néhány darabot a gardróbban tartani (nem csak) az ilyen esetekre. Következzenek a legújabb tavaszi rövidnadrágok, amelyek színesek és frissek!

 1. 5/5

  Van, akinek a munkaköre nem teszi lehetővé, hogy pólóban menjen dolgozni, az ing kötelező viselet. Nos, ezekhez a rövidnadrágokhoz simán hordhatsz inget, nem fogsz úgy kinézni bennük, mintha éppen a balatonfüredi Kisfaludy strand lángosos bódéja mellől rángattak volna elő. Kevés az olyan vaskalapos munkahely, ahol tiltják a rövidnadrágokat, ezeket a vászonból készült darabokat szerintünk már felesleges is volna, mert jól mutatnak.

  Idén tavasszal inkább a térd fölé érő shortokat találjuk meg a kínálatban, ezek szinte minden testalkat számára előnyösebbek, mert hosszirányban optikailag nyújtják az alakot. Tudjuk, hogy nadrágot próbálni utálatos dolog, semelyik férfi sem rajong érte, de ha egyszer megtalálod a hozzád illőt, akkor tudsz majd hozzá viszonyítani. Következzen tehát eheti válogatásunk, amelyben a színek és a vászon anyag kapták a főszerepet!

  A képen

  kék Reserved sort

  szürke Reserved sort

 2. 4/5

  Topman Multi Woven Aztec Short £30

  Topman Aqua Tailored Short £30

 3. 3/5

  H&M short 5.990 Ft

  H&M chino short coral 5.990 Ft

 4. 2/5

  Zara Bermuda 12.995 Ft

  New Look Gingham Check Belted Shorts £19.99

 5. 1/5

  Diesel Regone Sho Shorts £100

  Carhartt Dude Bermuda Shorts £70

  A tavaszi ruhadarabokból találsz még néhány válogatást a Heti körkép sorozatunkban!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.