Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bizonyos körökben a nyár slágere nem Michel Teló kétségbevonható minőségű dala, hanem a vitorlás cipő. Ez a jellegzetes forma a lenge nyári öltözék tökéletes kiegészítője, ami a '80-as években költözött a fedélzetről az utcára. Eheti körképünkben körbenéztünk, milyen a választék!

Tradíció

A vitorláscipők között a Sebago és a Paul Sperrynek emléket állító Sperry Top-Sider a legnagyobb nevek, húzós áruk garantálja a szinte örökös minőséget.

A vitorláscipő ma is ismert formáját 1935-ben találta fel Paul Sperry, aki a gumitalpba mintát vágott, hogy kevésbé legyen csúszós a lábbeli a vizes fedélzeten. Akkoriban még minden esetben bőr felsőrésszel készítették, amit gyakran beolajoztak, hogy hamarabb lepergesse a vizet, nem mellesleg a varrás minőségére különösen nagy figyelmet fordítottak, hogy kibírja a matrózok lábfeje által okozott terhelést. A divat persze az aktuális igények képére formálta ezt a mutatós kiegészítőt, de a tradícionális formán sokat nem lehet variálni - és ez így van jól. A nyári ruhatár egyik alapdarabja, ezért most ajánlunk tizenkét kiváló darabot - köztük olyanokat is, amiket kihagyhatatlan áron kínálnak.

Zara, Pull&Bear

Zara Combined Deck Shoe 8.595 Ft / Pull&Bear Dress Deck Shoes 6.995 Ft

Topman

Topman Starboard Penny Boat Shoe £42 / Sebago Docksides £110

ASOS

ASOS Leather Boat Shoes £22.50 / Polo Ralph Lauren Bienne Boat Shoes £135

New Look, Vagabond

New Look Lace Up Boat Shoes $19.99 / Vagabond Cape Town 18.890 Ft

Need Supply

Sebago Spinnaker In Sand $100 / Sebago Docksides Boat Shoe $74.99

Luxuskategória

Sperry Top-Sider x Band Of Outsiders Striped Canvas Boat Shoes €193.57 / Sperry Top-Sider x Band Of Outsiders Suede Trimmed Boat Shoes €193.57

Kattints korábbi körképeinkhez!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.