A Louvre beperli a Pornhubot egy Cicciolina főszereplésével készült videó miatt
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Pornhub a kultúrát akarta népszerűsíteni a sajátos módján, a párizsi múzeum ennek nem örült annyira.

Staller Ilona, azaz Cicciolina főszerepet játszik a Pornhub kultúrát népszerősítő anyagában, a Classic Nudesban.

A videóban a magyar énekes-színésznő, de főleg pornós azt mondja, hogy igazi fülledt, erotikus tartalmat lehet találni különböző múzeumokban is.

A Pornhub sorra veszi a világ legismertebb meztelenséget bemutató alkotásait, így próbálják rábírni az embereket, hogy az ő erotikus, virtuális idegenvezetésük által menjenek el múzeumba. A narráció szerint egyes művek szexuális aktusokat, sőt olykor orgiákat ábrázolnak, aki pedig szeretné megnézni ezeket a forró jeleneteket, azok látogassanak el Louvre-be.

A múzeum legnagyobb gondja az erotikus idegenvezetés volt, a Classic Nudes ugyanis tényleg végigmutatott nagyon sok tárlatot, egészen részletesen, ez pedig értelemszerűen sérti a Louvre érdekeit. A Louvre mellett még a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum, a madridi Prado, a firenzei Uffizi képtár és a londoni National Gallery is szerepelt a Pornhub kínálatában.

Az ügyvédek egyébként úgy néz ki, hogy sikerrel jártak, mivel a Cicciolina szereplésével készült promó még elérhető a Pornhubon, viszont a virtuális bejárások azóta már nem jönnek be az oldalon.

(HypeArt; kiemelt kép: Pornhub)

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.