Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Több olyan felmérés eredményét ismertettük már korábban, amelyet a Victoria Milan, házasságon kívüli randioldal tárt a nagyközönség elé, és most ismét ezt fogjuk tenni. A téma ezúttal az orális szex jelentősége a félrelépéseket tekintve.

A kutatás keretein belül 9107 felhasználó véleményét - nőkét és férfiakét egyaránt - vették figyelembe, a válaszaik alapján pedig kiderült, hogy

Na bumm, ezen valószínűleg nem lepődött meg senki, hiszen olyan emberrel még nem találkoztunk, aki csupán sakkozni akart volna a szeretőjével. Haladjunk is tovább szépen!

Sokan talán meg sem csalnák a párjukat, ha nem számolhatnának egy kis orális kényeztetéssel. Ha a pontos arányokat nézzük, a nők 65 míg a férfiak 68 százaléka találta különösen fontosnak az ilyen jellegű mókát félrelépéskor, míg ennél is nagyobb arányban (72 és 85 százalék) szavaztak arra, hogy tulajdonképpen minden jellegű kapcsolatban - tehát házasságon belül is - időt és energiát kell fektetni a partner szájjal való kielégítésébe, és ennek a jó szokásnak idővel sem szabadna kikopnia.

Valószínűleg az az adat sem fog sokkolni, miszerint mindkét nem tagjai inkább kapni szeretik, mintsem adni. Ami az adást illeti, a nők 77 míg a férfiak 72 százaléka élvezettel teszi, míg szinte mindenki élvezettel veszi, ha őt részesítik az élményben.

Ami a különböző országokat illeti, a Victoria Milan felméréséből az derült ki, hogy vannak olyan helyek, ahol különösen sokan szeretnek adni a férfiak és a nők is. Ide tartozik például Spanyolország, Franciaország, Hollandia és az Egyesült Királyság.

Most valószínűleg azt is szeretnéd tudni, hogy mi a helyzet velünk. Szerencsére ebben a kutatásban magyar felhasználók is részt vettek, így megvannak a számok. Az alábbi táblázat középmezőnyében meg is találod Magyarországot.

Forrás: Victoria Milan

Nem állunk tehát olyan rosszul orális szex terén, a felmérés tanulságait összefoglalva pedig azt mondhatjuk, hogy ha egy jól működő házasságban mindkét fél elég figyelmet fordít a másikra (és ebbe a figyelembe a szexuális vágyak kielégítése is beletartozik), akkor talán kevesebben keresnének szeretőt maguknak olyan oldalakon, mint például a Victoria Milan.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.