Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Korábban már írtunk róla, hogy egészen másképp ítélik meg az egyéjszakás kalandokat a nők és a férfiak, hiszen az előbbiek sokkal inkább hajlamosak megbánni az egészet. Most egy újabb kutatást végeztek a témában, ami egyrészt igazolja az előzőeket, másrészt valami újat is hozzátesz.

Abban nyilván a legtöbb férfi egyetért, hogy az érzelmektől mentes, egyszeri alkalmak miatt érdemes szinglinek lenni. Amikor a haverokkal elmész iszogatni hétvégén, aztán egyszer csak arra ébredsz, hogy ott fekszik melletted az a dögös csaj, akivel az előbb még a bárpult mellett szemeztél. Az igazság azonban az, hogy nem mindenki élvezi egyformán ezeket a kalandokat, a nők hajlamosak gyorsan megbánni az egészet.

Egy friss kutatásból azonban kiderült, hogy a szebbik nem tagjai is imádják az egyéjszakás kalandokat, ha teljesül két feltétel:

1. Ők kezdeményezik az érzelemmentes és gátlástalan szexet

2. A random fickó elképesztően jó az ágyban

A kutatásban egyébként 763 embert kérdeztek meg, és egyértelműen kiderült, hogy a nők hajlamosabbak megbánni, ha elmennek egy ismeretlen pasival, míg a férfiak inkább azt bánják utólag, ha kihagyták az alkalmat. A férfiaknak az sem számít sokat, hogy ki volt a kezdeményező fél, míg a nőknek a jelek szerint ez is egy fontos körülmény. Ha ők kezdeményeznek, aztán az adott fickó be is váltja a hozzáfűzött reményeket, akkor aligha lesz belőle megbánás.

- magyarázta Dr. Leif Edward Ottesen Kennair, a kutatást végző norvég egyetem professzora, aki azt is hozzátette, hogy a nők jóval kisebb eséllyel jutnak el a csúcsra egy alkalmi szex során, és nyilván - a félelmek mellett - ez is hozzájárulhat a megbánáshoz.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.