Egy friss felmérés szerint a nők 60 százaléka több szexre vágyik

Ismét kiderült, hogy nem szabad hinni az amerikai filmeknek. Ezekben ugyanis rendre azt láthatjuk, hogy a férfiak kétségbeesetten áhítoznak egy kis együttlétre, amelyet a feleségük nem akar megadni számukra, mert hát ugyebár fáj nagyon a fejük. A valóság ezzel ellentétben egészen másképp fest, legalábbis egy friss felmérés szerint.

Mindannyian nagyon jól tudjuk, hogy a nőknek is megvannak a maguk titkos vágyai, ugyanúgy fantáziálgatnak és pornót is néznek, mint a férfiak. De akkor vajon miért becsüljük alá a szexuális igényeiket?

A szóban forgó felmérés szerint ez nagy hiba volna a részünkről. A kutatók ugyanis 2383 hosszú ideje párkapcsolatban élő brit felnőttet kérdeztek meg arról, hogy miképpen értékelik a szexuális életüket, és milyen problémákat tapasztalnak ezzel kapcsolatban. A legmeglepőbb pedig az, hogy

A kutatók aztán arra is rákérdeztek, hogy mit hiányolnak az emberek leginkább abból az időszakból, amikor még friss volt a kapcsolat. A legnépszerűbb válasz az volt, hogy több spontán dolgot csináltunk együtt, illetve az, hogy sokkal kevesebbet veszekedtünk. Hát igen, azért azt könnyen beláthatjuk, hogy a monotonitás és a sok vita gyorsan kiszívja a boldogságot és kiöli a romantikát egy kapcsolatból.

Persze arra is sokan kitértek, hogy leginkább a szenvedélyes szexet hiányolják, amiben még a kapcsolat első heteiben volt részük. Persze nem pusztán a szex, hanem az együtt töltött minőségi idő is sokaknak hiányozni kezd néhány év után.

Hogyha pedig visszakanyarodunk az elsődleges témánkhoz, tehát ahhoz, hogy a nők bizony több együttlétre vágynak, akkor jó ha tudod, hogy mihez kezdenek, ha ezt nem kapják meg. A felmérés szerint 40 százalékuk a pornótól remél megoldást,  28 százalékuk a vibrátorával vigasztalódik, míg 7 százalék bevallotta, hogy ilyen esetben megcsalja a párját. Nem érdemes tehát kockáztatni, jobban jársz, ha megadod a párodnak, amire vágyik.

(via)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon