Pornófogyasztási statisztikák szerint a nőknek tényleg bejönnek az idősebb, aputestű férfiak

Alig pár nappal ezelőtt írtunk a Pornhub által közzétett éves statisztikákról, amiben azt is megemlítettük, hogy 2017 a nők megjelenésének éve volt a pornószájtokon. Jelentősen több nő keresett (akár kifejezetten nőknek készült) tartalmakat, most pedig az is kiderült, hogy mi izgatja a fantáziájukat legjobban.

A címben pedig ezt már el is árultuk, az xHamster jelentése szerint tavaly a "daddy" vagyis magyarul az apuci kifejezésre kerestek rá a legtöbben a gyengébbik nem képviselői közül Amerikában, de globálisan is az előkelő negyedik helyen végzett. Ezek alapján pedig joggal feltételezhetjük, hogy a nők igen erősen vonzódnak az idősebb, érettebb férfiakhoz.

Az xHamster mellett a Pornhub képviselői is megerősítették, hogy a számok alapján az aputest tényleg szexinek számít, ezzel együtt pedig már a "DILF" kifejezés is megjelent. Igen, jól gondolod, ez a "MILF" apukás változata.

A kérdés már csak az, hogy mégis miért indítja ez be ennyire a nők fantáziáját? Vanessa Marin szexterapeuta szerint a "daddy" kifejezés olyan dolgokat is magában hordoz, mint például hogy ki a főnök, ki irányít, ki tetszeleg a védelmező szerepében. Ezek pedig olyan dolgok, amikre a nők többsége vágyik az ágyban. A helyzet tehát az, hogy itt nem valódi apa-lánya kapcsolatot kell elképzelni, ez ugyanis a legtöbbeknek nem jön be, a hozzá társított egyéb jellemzők viszont annál inkább.

Egy másik szakértő, Nikki Goldstein szerint néhány nőt azért indít be ez az apucis történet, mert ettől fiatalnak és ártatlannak érzik magukat.

Tulajdonképpen tehát ez az egész jelenség odáig vezethető vissza, hogy a nők az erős, határozott, irányításra képes és férfias férfiakhoz vonzódnak, az ilyen jellemzőkkel felruházott karaktert pedig ki más testesíthetné meg jobban, ha nem egy apuci? Erre pedig a pornósok is rájöttek már, éppen ezért készül egyre több ilyen jellegű tartalom.

- magyarázta Nikki Goldstein, azt pedig be kell látnunk, hogy a tiltott dolgok tényleg mindig vonzóbbak valamiért. Arra vágyunk, ami nem lehet a miénk.

Azt pedig már mi is megírtuk korábban, hogy nemcsak a kockahassal lehet ám hódítani:

(via) (Fotó: Getty Images)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon