Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kiderült, hogy nem pusztán a nagy bevásárlóközpontok dekorációja alkalmazkodik az ünnephez, hanem az emberek pornófogyasztási preferenciája is. Persze mindez leginkább az Egyesült Államokban igaz, ahol a Halloween elég nagy jelentőséggel bír.

Egészen pontosan akkora hatása van, hogy a Pornhub statisztikáiból kiderült, hogy október 27-28. környékén már elkezdenek az emberek rákeresni az ilyen jellegű tartalmakra, aztán 31-én (vagyis Halloween napján) brutálisan megugrik az arány, rengetegen keresnek félelmetes, jelmezes tematikával bíró felnőttfilmeket.

Ha a tavalyi számokat nézzük, az évnek ebben a szakaszában a keresések a costume (vagyis jelmez) kulcsszóra 179 százalékkal, míg a scary (vagyis ijesztő) kifejezésre 217 százalékkal nőttek. Persze a legnagyobb ugrás a Halloween kulcsszót tartalmazó kifejezésekkel kapcsolatban volt tapasztalható, hiszen 1173 százalékos volt a növekedés, és még november első hetében is erre kerestek rá a legtöbben.

Habár ezek mind a tavalyi adatok, a jelmezes pornó idén is - egész évben - nagy kedvencnek számít a pornóoldal látogatóinak körében. És hogy mégis milyen jelmezek mennek leginkább, mire indulnak be a legtöbben? Ilyen például a tanárnő, a szobalány, a nővér és a rendőr, de olyan kitalált karakterek is nagyon népszerűek, mint Harley Quinn, a Csodanő, Lara Croft vagy a Macskanő. Ha megnéznéd, idén hogyan öltöztek be a mi kedvenc modelljeink, itt csekkolhatod őket.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.